Army

Mä oon monta vuotta haaveillut armeijakuvioisesta takista ja nyt vihdoin Facebookin Punavuori kierättää -ryhmässä (best thing ever!) tärppäsi ja ostin tämän takin 15 eurolla. Score! Mä olen aina tykännyt kirppareista ja kierättämisestä eikä kaikkea todellakaan tarvitse aina ostaa uutena. Tästäkin asusta takin lisäksi aurinkolasit ja laukku on ostettu käytettyinä. Toisen roska voi olla toisen aarre.

IROn villapaita on ostettu pari vuotta sitten Outnetistä ja se on ihanan lämmin ja Oulun reissulla oli todellakin tarpeen. Huono puoli siinä on se, että se on todella paksu ja siitä johtuen tosi tönkkö ja jää helposti vatsan päälle rullautumaan aiheuttaen efektin muutamasta lisäkilosta. En tiedä pehmeneekö tämä ajan kanssa mutta tästä syystä olen vähän vältellyt tätä paitaa.

Tällaisessa asussa kävin vanhempieni kanssa syömässä lounasta sunnuntaina Oulussa Pikisaaressa ennen kun matka jatkui takaisin kohti Helsinkiä. Lounastimme Sokeri-Jussissa ja täytyy todeta, että ruoka oli todella hyvää. En ole aikoihin syönyt lounaalla noin raskaasti mutta hyvä niin sillä loppu päivänä ei tullutkaan syötyä mitään, koska istuttiin kahdeksan tuntia bussissa kohti Helsinkiä. Kyllä, luitte oikein. Bussissa. Onneksi olin pakannut mukaani nuo treenitrikoot.

En tiedä mitä aivoissani tapahtui kun varasin vain lennon menomatkalle. Silloin menomatka oli tarjouksessa ja jäin vähän niin kuin odottamaan, että myös paluumatka halpenisi. No, eihän niin käynyt vaan hinnat nousivat ihan naurettaviksi joten varasin sitten bussimatkan meille kotiin. Mulla ei itseasiassa ollut mitään ongelmaa istua bussissa mutta tuo mies ei oikein ollut iloinen tästä päätöksestäni. Itse vain katselin maisemia ja iPadia vuorotellen ja kelailin mielessäni asioita. Oikeastaan se oli aika rauhoittavaa, hetkiksi jopa unohdin missä olin.

Kaiken kaikkiaan oli oikein ihana viikonloppu, vaikka matkustamiseen kuluikin paljon aikaa. Oli niin ihanaa nähdä ystäviä ja perhettä, että ei millään muulla ollut väliä.

Takki Topshop // Villapaita IRO // Treenitrikoot Adidas // Kengät Vans // Laukku Chanel // Aurinkolasit Karen Walker

1 kommentti:

  1. Tosi kiva asu! Yleensä armeijakuvio ei oikein iske, mutta tähän asuun se sopii mun mielestä aivan loistavasti :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -