July

Tänä vuonna on ehkä epäheinäkuisin olo ikinä. Heinäkuu on se kuukausi jolloin kesän pitäisi olla täysillä käynnissä. Kadulla tulisi vastaan ihmisiä kevyesti pukeutuneina ja kadehtisin heidän syvää rusketusta jollaista en ikinä saavuttaisi itse. Jäätelötötteröt kädessä ja rentoina nauttien kesälomasta. Musta tuntuu ettei yhtäkään sellaista ihmistä ole tullut vastaan vaan vieläkin näkee kun ihmisillä on kevytuntuvatakit päällä ja hymystä ei ole tietoakaan.

Tosi epäkesäinen olo itsellänikin kaiken kaikkiaan. Edelleen haluaisin sanoa, että menemme naimisiin ensi kesänä enkä, että tänä kesänä. Ei nyt vaan tunnu vielä kesältä.

Tässä kuussa mulla alkaa kesälomakin ja nyt heinäkuun ajalle on paljon suunnitelmia. Ensi viikolla ohjelmassa on kasvohoito ja hääpuku pitää viedä ompelijalle. Suihkurusketus pitää toisen kerran kokeilla häitä varten ja etsiä hyvä kynsientekijä (saa antaa vinkkejä!). Tässä kuussa vietetään myös ystäväni häitä ja sitten on jokakesäinen sukuviikonloppu luvassa Tampereella isovanhempieni mökillä. Samalla reissulla käyn myös hakemassa valmiin vihkisormukseni! I'm excited.

Suurella todennäköisyydellä tässä kuussa vietetään myös polttareitani sillä niitä ei ole vielä ollut. Odotan innolla ja jännityksellä mitä tytöt ovatkaan keksineet!

Paita Stradivarius // Farkut Mango // Aurinkolasit Karen Walker // Laukku ja kengät Chanel

Onko muillakin yhtä epäkesäinen olo?

1 kommentti:

  1. Joo, vaikka en mistään ihan kauheista helteistäkään tykkää, mutta kyllä vähän kesäisempää saisi olla. Tänään kaupungilla meinasin jäätyä vaikka mulla oli aika reilusti vaatetta. No hyvä ruoka ja kahvi ja kakku kivasti lämmitti, mutta en kyllä päässyt siihen KESÄlomafiilikseen.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -