I still fall for you everyday

Viime viikolla muutama päivä ennen häitä yövyimme Joonaksen kanssa Hotel Kämpissä sviitissä ja se oli täydellinen irtiotto meille juuri ennen suurta päiväämme. Olimme varanneet hieronnat Spasta ja tunnelma oli muutenkin todella yleellinen.

Valokuvaajamme Satu Mali yritti ylipuhua minua huomenlahjakuvauksilla ja kerroin, että ne eivät ole oikein minun juttuni. Kaikki tavallansa ja ihailen aina muiden rohkeiden naisten kuvia mutta minä henkilökohtaisesti halusin antaa Joonakselle lahjaksi jotain muuta kuin kuvia minusta. Ehdotin, että otettaisiin kuvia Kämpissä mutta niin, että me molemmat olisimme kuvissa. Rakkauskuvia. Nämä ovat varmasti rohkeimmat kuvat mitä minusta tullaan ikinä ottamaan ja näkemään, mutta Satu onnistui mielestäni täydellisesti pitämään kuvat hyvien rajojen sisäpuolella eikä kuvista tullut mauttomia. Valokuvat ovat taidetta, jotka kertovat tarinaa.


Lisää kuvia voitte nähdä Satu Malin blogissa. Kiitos Satu tästä kokemuksesta, meillä oli niin hauskaa.

Meikki: Anni Collan / Giorgio Armani

12 kommenttia:

 1. Onnea vielä tuoreelle avioparille! Aivan upeita kuvia teistä 😍

  VastaaPoista
 2. onnea avioparille<3 siis nämä kuvat, todella upeita<3

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille, mulla todella hauskaa teidän kanssa ❤️ Ootte huippuja ❤️

  VastaaPoista
 4. Tunnelmallista mutta........nuo tatuoinnit ja farkkusortsit vaan on järkyssä ristiriidassa Kämpin klassisuuden kanssa😨

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuasioita mutta itse tykkään kontrasteista, samoin kuvaaja joten kuvat on todellakin meidän näköisiä, ei mitään muuta. :)

   Poista
 5. On kyllä samalla hauskoja, romanttisia ja hyvällä maulla toteutettuja kuvia! :) Näistä paistaa onnellisuus.

  Pakko sanoa edelliseen kommenttiin viitaten, että miksi olla mitään muuta kuin mitä olet? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät! :) No sanos muuta, vaikka olisi kuinka paljon tatskoja niin voihan Kämp olla silti siisti sen mielestä ja juurikin siksi, että on klassinen. ;)

   Poista
 6. Upeita kuvia 😍 Olette kaunis pari, näytätte luoduilta toisillenne ja teidän rakkaustarina oli ihana, kun joskus sen kirjoitit tänne 🌸 Kaikkea hyvää ja onnellisia aviovuosia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ihana kommentti, kiitos siitä. Toit hymyn huulillemme. :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -