IT'S A BOY!

Te blogini lukijat varmasti tiedätte miten paljon ja kauan olen haaveillut Chanel Boy Bagistä. Voitte nyt vain kuvitella ilmeeni kun sain sen huomenlahjaksi mieheltäni herättyämme ensimmäistä kertaa avioparina häiden jälkeisenä aamuna.

Ennen vanhaa huomenlahjan tarkoitus oli turvata vaimon toimeentulo mahdollisen leskeksitulon jälkeen, lahja oli säädetty lailla ja se saattoi olla esimerkiksi lehmä, torppa tai rahaa. Nykyään ei ole ihan noin syvällistä tarkoitusta lahjalla mutta ainakin minä joka rakastan lahjojen antamista, tykkään tästä perinteestä. Minä olen niin kiitollinen siitä, että mieheni halusi antaa minulle unelmieni laukun josta olen haaveillut koko meidän yhdessäolon ajan. Ihan sanoinkuvaamattoman kiitollinen.


Elämäni poika, Old medium, Calf skin & Ruthenium hard wear.

Huomenlahja on kai enemmän miesten juttu vaimoille mutta tasapuolisuuden nimissä myös minä halusin tietysti ostaa lahjan Joonakselle. Ajatuksella valittu, kaiverruksella varustettu, arvokkaampi kello koristaa nyt rakkaan aviomieheni rannetta.

3 kommenttia:

  1. Saanko kysyä minkä kellon annoit aviomiehellesi? Mietin itse lahjaa omalle poikaystävälle ja hän on aikamoinen kellofriikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen näissä tosi huono eikä tietoa ole paljoa. Kyselin miespuolisiltä ystäviltäni, että millanen on hyvä ja vastaus oli automaattikello ja musta tausta. Ostin Tissotilta heidän kalliimpaa sarjaa. :) Mielessä kävi Omegat ja Rolexit mutta en löytänyt mieheni tyylistä kelloa, eikä hän olisi sellaista uskaltanut käyttääkään. :D

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -