Elämä just nyt

1. Maaliskuussa kalenterini on ollut jotenkin erityisen täynnä. Viikonloput ovat täyttyneet ystävien kanssa vietetyistä hetkistä. On ollut tavallisia illanviettoja, tupareita, baby showerit ja tosiaan ne yhdet häätkin. Huhtikuussa yritän pitää kalenterini vähän tyhjempänä ja esimerkiksi pääsiäiseksi minulla ei ole lainkaan suunnitelmia. Tuntuu vapauttavalta. Huhtikuulle mahtuu kaksi työmatkaakin joten pitää muistaa hengähtääkin.

2. Aloitin pari viikkoa sitten uudessa työssä joka on aivan unelmieni täyttymys. Viihdyn todella hyvin uudessa työympäristössä ja olen todella kiitollinen siitä, että saan tehdä työkseni juuri sitä mitä minä haluan.


3.  Minä en ole taloudessamme suinkaan ainoa jonka uralla tapahtuu, vaan mieheni aloitti syksyllä yrittäjänä ja muutama viikko sitten hän avasi yhtiökumppaneidensa kanssa oman kuntosalin aivan meidän kodin nurkille. Oma kuntosali on laajennus heidän kasvaneelle bisnekselle ja mieheni unelmien täyttymys. Sanomattakin selvää, että olen hänestä valtavan ylpeä, mutta samalla on myönnettävä ettei yrittäjän vaimolla ole aina ollut helppoa tässä matkan varrella.

4. Alan saamaan talvesta tarpeeksi ja olen valmis vastaanottamaan kevään. Kevään tullessa minuun iskee aina sisustusvimma ja tänään keskustasta lähtikin mukaan uudet lakanat, keväiset tuoksukynttilät sekä uudet sohvatyynyt. Kaikki hempeän vaaleanpunaista tietenkin, kevään kunniaksi.

Takki Monki // Farkut Topshop // Kengät ja paita Zara // Laukku Chanel // Huivi Acne Studios // Aurinkolasit Givenchy

5. Vuoden vaihteessa tunsin oloni todella alakuloiseksi mikä näkyi täällä blogissa ehkä myös poissaolollani. Rankka syksy ja loppuvuosi oli tehnyt tehtävänsä. Käsittelin henkisesti raskaita asioita henkilökohtaisessa elämässäni samalla kun silloisessa työpaikassani vallitsi kaaos. Muutos ja epävarmuus oli läsnä joka päivä. Tiesin, että muutos oli tehtävä mutta oli vaikea tarttua toimeen. Onneksi läheisilleni puhuminen auttoi ja he saivat minut huomaamaan, että en ollut voinut hyvin enää vähään aikaan.

Hassua tässä oli se, että sinä aamuna ennen kun kuulin saaneeni uuden työpaikkani, heräsin ja kerroin miehelleni, että mulla oli tosi hyvä fiilis kaikesta. Sellainen fiilis, että kaikki järjestyy ja hyviä asioita alkaa tapahtumaan. Sinä aamuna aurinko paistoi pitkään jatkuneen harmauden jälkeen ja se symbolisoi täydellisesti uutta elämänvaihetta joka oli alkamassa. Nyt olemme molemmat mieheni kanssa unelmiemme työssä ja arki rullaa taas vähän paremmin. :)

7 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että olet löytänyt mukavan työn, siellä kun tulee kuitenkin vietettyä niin paljon aikaa niin on ikävää jos ei viihdy. Mullakin tulee aina keväisin sisustusvimma :)

  VastaaPoista
 2. Minkä alan töitä teet?:)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja juttuja sinulle tapahtunut. Ja mukavaa, että miehesi on päässyt toteuttamaan unelmaansa kuntosaliyrittäjänä. Meilläkin on ollut suunnitteilla taloyhtiöön kuntosali, olisi kiva jos matka salille lyhentyisi huomatavasti. Toivottavasti olet viihtynyt uudessa työpaikassa!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -