Bugaboo Cameleon 3+ -lastenvaunut

Monille isoin (ja myös kallein!) hankinta ennen vauvan tuloa on lastenvaunut. Meillä ei ollut mitään käsitystä lastenvaunuista ennen, kuin alettiin sellaisia hankkimaan. Ei ollut tietoa merkeistä, malleista tai edes hinnoista. Emme edes tienneet mistä lastenvaunuja pystyi ostamaan, koska emme olleet koskaan sellaisia kaupoissa nähneet.

Näin keväällä ensimmäisen kerran eräässä ruotsalaisessa blogissa Bugaboon vaunut, jotka olivat väriltään all black. Näytin miehelleni, ja totesimme yhdessä, että nämä olisivat se meidän juttu. Tästä seurasi sitten hintavertailu ja -kauhistelu. Totesin, että vaunut voisivat ihan hyvin olla käytetyt, sillä tykkään kierrättää. Löysin vähän käytetyt kriteereitä vastaavat vaunut Tori.fi -sivustolta ja vaunut sijaitsivat vielä aivan meidän naapurissa. Laitettiin heti viestiä, mutta vaunut olivat valitettavasti ehtineet mennä jo.


Päivitin kirpparisivustoja ahkerasti monta viikkoa, mutta se ei tuottanut tulosta. Selailin nettikauppoja, kun satuin bongaamaan Punavuoren Peikko -verkkokaupassa mallikappaleena juuri ne vaunut, jotka haluttiin ja -20% -alennuksella. 

Heidän Lauttasaaren liikkeessä pääsimme tutustumaan vaunujen ominaisuuksiin paremmin ja todettiin hyvin nopeasti, että kyseessä on todella laadukkaat ja käytännölliset vaunut. Juuri sopivan kokoiset, jotka mahtuvat meidän taloyhtiön hissiin (odottavat äidit, tarkistakaa tämä!!). Kääntyvät eturenkaat tekevät keskustassa liikkuvan elämästä helpompaa, mutta talveksi pitää ostaa erikseen vaihdettavat talvirenkaat, jotta myös loskassa ja lumessa liikkuminen onnistuu helpommin. 


Vaunut tuntuvat jämäköiltä ja uskon, että nämä ovat joka pennin arvoiset. Meille oli myös tärkeää, että vaunut saa helposti kasaan ja nämä todellakin saa! Pari klikkausta ja vaunut mahtuvat jo autoon, love it! 

Vaunuihin ostettiin Liewoodin vaunulelu, joka on ihan mahdottoman söpö. Pandat hymyilyttävät varmasti niin vauvaa kuin myös äitiä.


Vielä ei ole oikeeta käyttökokemusta näistä, mutta kerron varmasti myöhemmin sitten, miten nämä toimivat vauvan kanssa. Joka tapauksessa; vauva, kyytisi on valmis! :)

3 kommenttia:

  1. Varmasti vaunut ovat hyvät. Tosin tuo talvella meneminen vaunuilla on sitten oma juttunsa, meillä Britaxit ovat menneet ja tulleet ihan missä vaan kun niissä on isot pyörät eli suosittelen isompien pyörien hankkimista noihin niin pääsee paremmin talvella :) Se mikä itselle tuli yllätyksenä niin että vaunuosa saattaa jäädä todella lyhyelle käytölle, osa saattaa siirtyä jo puolen vuoden tienoilla ratasosaan, riippuen vauvasta siis että miten viihtyy ja haluaako nähdä ulkomaailmaa miten paljon. Meillä onneksi poika viihtyi vaunukopassa tosi pitkälle, ainoastaan sitten kun alkoi istumaan enemmän ja ei enää mahtunut niin siirryttiin ratasosaan.

    VastaaPoista
  2. Meidän vauvalle hankittiin bugaboo buffalot. Eipä vaunuja ostaessa tullut mieleen, että ne eivät voisi mahtua hissiin. Yllätys yllätys, meidän taloyhtiön hissi on vanhahko ja pieni. Lisähaasteena on vielä kolme koiraa jotka pitäisi saada ängettyä samaan hissiin. Tiukkaa tekee hississä, mutta ehkä me selvitään. :D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -