SHOPPING

Muistatteko ajan, jolloin blogeissa oli paljon ostosten esittelyjä? Blogien sisältö on muuttunut vuosien varrella melko paljon mutta tämän lisäksi ainakin oma kuluttajakäyttäytyminen on muuttunut. Hyvä niin, sillä nykyään tulee ostettua harvemmin uutta ja ostoksia tulee harkittua enemmän.

Minua suorastaan ahdistaa tavaran paljous ja aina ostaessani jotain uutta, käyn vaatekaapin läpi ja vaatteita lähtee kiertoon. Viime vuonna ostin ennätysvähän uusia vaatteita, koska olin suurimman osan vuodesta raskaana. Tuntui turhalta ostaa vaatteita, jotka olisivat sopivia vain raskausajan tai sitten vaihtoehtoisesti vaatteita, joita ei voisi moneen kuukauteen vielä käyttää.

Joulun jälkeisissä alennusmyynneissä otin kuitenkin "vahinkoa" vähän takaisin ja pari todella kivaa neuletta löysi tiensä vaatekaappiini. Filippa K:n täydellisen greigen (ei harmaa eikä beige, grey-beige) värinen neule on sellainen, jota katsoin jo syksyllä, kun se tuli myyntiin. Acne Studiosin mohair-neule on myös keikkunut toivelistalla jo tovin ja olin iloinen, kun löysin tämän tummanruskean Stockmannin aleista. Olen käyttänyt tätä viikon aikana jo todella paljon.


Kolmas ostos on takki, josta olen haaveillut jo kymmenen vuotta. Joka talvi pakkasten iskiessä, olen vannonut ostavani tämän takin mutta piheys on joka vuosi iskenyt. Nyt löysin tämän Canada Goosen Trillium parkan käytettynä hyvään hintaan ja vihdoin minulla on oma Canada Gooseni! Lämpimälle takille tulee varmasti paljon käyttöä talvisin tyttömme kanssa ulkoillessa.


Näiden lisäksi olen tilannut vielä pari juttua netistä, mitkä eivät ole vielä tulleet postissa. The Outnetistä tilasin GANNIn mekon, jota etsin kesällä kissojen ja koirien kanssa, mutta se oli loppuunmyyty kaikkialta. Voitte siis kuvitella, miten yllättynyt olin, kun löysin sen alennuksella varustettuna. Toivottavasti mekko on minulle sopiva, ajattelin nimittäin pukea sen päälle tyttäremme ristiäisiin tämän kuun lopussa.

Viimeinen ostos oli jotain mitä todella tarvitsin, talvikengät. Minulla ei ollut UGG-kenkien lisäksi yhtiäkään lämpimiä talvikenkiä. Lainasin äidiltäni yhdet kengät, jotta ei tarvitsisi tennareissa kulkea näin talvella. Raskauden myötä kenkäkokoni on kasvanut puolikkaan koon, joten tämä ostos oli todellakin perusteltu. Päädyin Timberlandin mustiin klassikkokenkiin, joiden ostamista mietin ensimmäisen kerran viime talvena. Silloin olin jopa kaupassa asti ostamassa kenkiä mutta ne jäivät ostamatta, koska useampaa myyjää kiinnosti enemmän toistensa kanssa juttelu tiskin takana, eivätkä he edes nostaneet katsettansa minuun. Pitkään itsekin asiakaspalvelussa olleena, olen hyvin tarkka siitä, että saan hyvää palvelua. Tässä tapauksessa pelkkä palvelukin olisi riittänyt. Nyt kengät ovat kuitenkin matkalla luokseni!

Oletteko te tehneet hyviä löytöjä alennusmyynneistä?

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniita neuleita! <3
  Oon kans huomannut miten omaa kulutuskäyttäytymistä on tullut muutettua! Laadukkaampiin ja kestävimpiin vaatteisiin on kivempi sijoittaa! :) Niinkuin noi Timberlanditkin kestää hyvänä pitkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan! :) Laadukkaammista ja paremmin istuvista vaatteista on niin paljon enemmän iloa! Ja pidempään!

   Poista
 2. Samoin täällä shoppaillaan vähemmän ja laatua katsotaan tarkastikin. Nykyään ”shoppailen” paljon omasta vaatekaapistani :)
  Tuo asiakaspalvelukommenttisi on kyllä sellainen, että kun kokee samaa, niin todella ottaa päähän. Silloin jää kaupat tekemättä siinä kaupassa ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on ihan parasta kun shoppailee omasta vaatekaapista! :D

   Mä olen aika huono valittamaan mistään, mutta noiden kenkien ostoreissu meni niin pahasti tunteisiin, että laitoin jopa sähköpostilla valituksen menemään. :D Myymäläpäällikkö tarjoutui jopa antamaan mittavan alennuksen kengistä, jotka halusin mutta SILTI ne jäi ostamatta sieltä, koska fiilis oli jo mennyt. :D Enkä senkään jälkeen ole muuten mitään siitä liikkeestä ostanut.

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -