Mitä mulle kuuluu?

Mitä on tapahtunut viime aikoina elämässäni?

Me ollaan vauvan kanssa sairastuttu samaan aikaan kamalaan flunssaan. Miten voikaan olla niin huono tuuri, että sairastuu silloin, kun vauva sairastuu ensimmäistä kertaa. Ja vielä silloin, kun on vain muutama päivä aikaa meidän perheen ensimmäiseen ulkomaanmatkaan? Toisaalta olen kiitollinen siitä, että tyttömme on säilynyt tauditta neljän ensimmäisen elinkuukautensa ajan.

Maanantaina minun hiukset lyhenivät merkittävästi. Tästä on tulossa kattava postaus, mutta lopputuloksen voit kurkata etukäteen Instagramista.

Viikko sitten myös kasvoni sai hieman ilmettä, kun kulmani sai Microbladingit. Tästä on myös tulossa oma postauksensa sitten kun lopullinen väri ja muoto on saavutettu. Olen nyt jo todella tyytyväinen, että neulakammoisena lähdin tähän projektiin!


Olen alkanut pakkaamaan perheemme vaatteita matkaa varten. Ihanaa, kun Lontoossa on kevät jo hieman pidemmällä kuin täällä. Mukaan lähtee mm. nahkatakki ja tytölle pieni trenssi. 

Odotan muutenkin lomalta sitä, että iskisi pieni inspiraatio pukeutumiseen. Myönnän, että viimeaikoina vaateostoksia on tullut tehtyä lähinnä Liljalle, ei yhtään itselleni. Ostoslistalla onkin muutama kiva juttu itsellenikin. 

Ilmoitin viime viikolla töihin, että palaan työelämään vasta maaliskuussa 2020. On helpottavaa kun on nyt jo tehnyt päätöksen jatkaa äitiyslomaa hieman pidempään ja sai sen sanottua myös ääneen. Miten kauan te muut äidit olette olleet äitiyslomalla?

Tämän päätöksen myötä aloin haaveilemaan ensi talven lomamatkasta. Olisi ihana lähteä jonnekin kauemmas lämpimään joulu-tammikuussa! 

Hävettää myöntää, mutta ajattelin jättää väliin eduskuntavaaleissa äänestämisen tänä vuonna, sillä en ollut ehtinyt perehtyä aiheeseen. Onneksi kuitenkin kuuntelin Nonsense -podcastia, ja tulin järkiini! Meillä on mahdollisuus vaikuttaa, joten olisi tyhmää jättää tämä mahdollisuus käyttämättä. Mikäli ette ole kuunnelleet tyttöjen Vaalispessu -jaksoja, suosittelen lämpimästi! 

Takki Gina Tricot (saatu), Neule Acne Studios, Farkut Topshop, Panta Glitter, Aurinkolasit Ray-Ban, Kengät Timberland

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -