Mökin sisustushaaveita

Mulla on käynnissä jokakeväinen sisustusvimma. Kaikki alkoi uuden parvekkeen sisustamisesta, mutta yhtäkkiä se eskaloitui ja jatkui kesämökkimme remontoinnin ja sisustuksen toteuttamiseen. Joka vuosi haaveilen ja päätän, että tänä kesänä se tapahtuu – mökkiremppa! Katot ja seinät valkoiseksi. Huonekalujen uusiminen. Tunnelman luominen. Toivottavasti tänä vuonna on sen vuoro?1. Valkoinen koristetyyny.

2. Musta kattovalaisin.

3. Valkoinen kulmasohva.

4. Lexington lakanat

5. Korilamppu.

Haaveilen vaaleasta yleisilmeestä. Tavoite on löytää kaikki (tai edes lähes) huonekalut ja esineet kierrätettynä. Ikean valkoinen Ektorp -kulmasohva sopisi täydellisesti mökin olohuoneeseen. Haluaisin, että mökissä olisi paljon valkoista tuomaan tilantuntua, mutta myös puunväriset ja mustat yksityiskohdat miellyttävät silmääni. Haaveilen esimerkiksi mustasta kattokyntteliköstä. Ajattelin myös viedä mökille vanhoja Lexingtonin sinivalkoisia lakanoita tuomaan saaristolaistunnelmaa. Haaveilen myös joko pellavasta tai säkkikankaasta tehdyistä laskosverhoista. Toivon, että mökistä tulisi kaunis ja viihtyisä. Sellainen, että meidän ja veljeni perheen lapset viihtyisivät siellä ja saisivat luoda siellä yhtä ihania lapsuusmuistoja, mitä meillä vanhemmilla paikasta on.

Kun mietin tätä projektia, en voi lakata haaveilemasta, että olisi jo heinäkuu! Silloin pääsemme aloittamaan tämän remontin!

Kuvat: blissfulbblog.com, sharonsantoni.com, livingetc.com

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -