Omaa aikaa sarjojen parissa

Kaupallisessa yhteistyössä Viaplay:n kanssa.

Äitiyslomalla ollessa olen huomannut, että telkkarimme on entiseen verrattuna paljon enemmän päällä. Kotona tulee vietettyä vauvan kanssa paljon enemmän aikaa ja esimerkiksi vauvaa syöttäessä on ihanaa, kun on jotain mitä katsoa samalla, sen vauvan lisäksi tietysti. Vauvan päiväunien aikaan on myös ihana uppoutua omaan pieneen maailmaan ja rentoutua sohvalla sarjojen ääressä.

Meillä on käytössä Viaplay -suoratoistopalvelu, mistä löytyy monen suosikkisarjani lisäksi paljon elokuvia. Katsottava ei varmasti lopu kesken. Meillä on olohuoneessa Smart TV, jonka kautta Viaplayihin kirjautuminen sujuu vaivattomasti. Ihanaa katsoa isolta ruudulta ohjelmia ja elokuvia. Täytyy kyllä myöntää, että välillä on myös ihanaa väsyneenä ottaa läppäri kainaloon ja suunnata sänkyyn katsomaan jotain sarjaa.
Kaikki ihmiset kaipaavat joskus omaa aikaa, eikä me äidit olla siinä mitenkään poikkeavia. 

Silloin kun vauva on sinussa kiinni suurimman osan vuorokaudesta, kaipaat välillä pientä hengähdystaukoa, ihan vain itseksesi. Arkeni on tällä hetkellä sitä, että suurimman osan ajasta toisen ihmisen tarpeet menevät omieni edelle (ja sekin on ihanaa tällä hetkellä!), joten joskus on ihanaa hetken katsoa telkkarista juuri sitä sarjaa, mitä itse haluan. Sellainen pieni hetki, kun teen juuri sitä mitä itse haluan. Toki mieheni kanssa katsomme myös sarjoja ja elokuvia yhdessä, mutta välillä on ihanaa vaan itsekseen katsoa jotain tyttömäistä hömppää, mikä ei miestäni liiemmin kiinnosta. 

Silloin kun saan hetken olla itsekseni ja rentoutua, olen myös parempi äiti lapselleni ja parempi vaimo miehelleni. 


Mitä minä katson tällä hetkellä? 


Omiin suosikkisarjoihini kuuluu How I Met Your Mother (9 tuotantokautta), Criminal Minds (13 tuotantokautta) ja The Affair (3 tuotantokautta).

Aloimme mieheni kanssa juuri katsomaan paljon kehuttua Catasrophe -sarjaa. Sarja kertoo Irlantilaisesta naisesta ja amerikkalaisesta miehestä, jotka tapaavat Lontoossa ja rakastuvat. Kömpelö himo, välitön raskaus ja aito katastrofi luovat puitteet tälle pienelle hehkuvalle suhteelle. Tämä sarja on todella hauskaa ja helppoa katseltavaa. Vahva suositus tälle sarjalle, mikäli etsitte uutta katseltavaa!

Peukku ylös myös sille, että Viaplayllä löytyy oma Nordic noir -kategoria! Rakastan tämän tyylisiä rikossarjoja.Elokuvasuosituksia


Elokuvien osalta Viaplayltä löytyy omat ikisuosikkini, mitä tulee romanttisiin elokuviin. Haikein terveisin (Dear John) ja Notebook (vuokrattavissa). Ahh, miten noita elokuvia voi katsoa ilman kyyneliä?

Viaplayn valikoimaan tuli myös maaliskuussa Fifty Shades Freed, eli Fifty shades greyn kolmas osa! Tällä viikolla olen katsonut sen lisäksi I feel pretty -elokuvan.

Seuraavaksi ajattelin katsoa Lady bird -nimisen elokuvan, josta olen kuullut paljon kehuja. Tuolla Viaplaylla on muuten kiva, kun näkee IMDb-arviot elokuvista ja sarjoista, joten sen perusteella on joskus kiva valita laadukasta katsottavaa.

Elokuvien vuokraus


Tiesitkö, että Viaplaystä voi lisäksi myös vuokrata ja ostaa elokuvia ilman kuukausitilausta? Viime viikonloppuna me vuokrattiin Blackkklansman ja sille elokuvalle vahva suositus. Oletteko jo nähneet sen? Todella silmiä avaava elokuvakokemus ja onhan elokuvassa myös meille suomalaisille jotain tuttua, Jasper Pääkkönen. Häneltä todella hyvä roolisuoritus!

Seuraavaksi olisi tarkoitus vuokrata rockyhtye Queenistä ja erityisesti sen solistista Freddie Mercuryn elämästä kertova Bohemian Rhapsody -elokuva. Myöskin A star is born olisi mukava nähdä uudestaan.
Omaa aikaa lahjaksi äidille?


Mietitkö, mitä ostaisit äidillesi äitienpäivänä, mutta et haluaisi ostaa mitään turhaa tavaraa? Tadaa! Tiesitkö, että netin lisäksi Viaplay -lahjakortteja voi ostaa myös K-kaupoista ja R-kioskeista? Lahjakortit löytyvät kassojen lähettyviltä. Olen varma, että moni äiti arvostaisi tällaista aineetonta lahjaa.

Onko Viaplay teille tuttu suoratoistopalvelu? Suosittelen kurkkaamaan Viaplayn valikoiman, sieltä löytyy kaikille jotain katsottavaa ja sen lisäksi uusia sarjoja ja elokuvia tulee jatkuvalla syötöllä!Arvonta!


Teillä on nyt mahdollisuus voittaa 2kk ilmaista Leffat & Sarjat –paketin katseluaikaa Viaplayssä. Osallistut arvontaa kommentoimalla tähän postaukseen, mikä on lempisarjasi tai -elokuvasi Viaplayn valikoimasta? Muistathan myös liittää sähköpostiosoitteesi mukaan yhteydenottoa varten. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan yksi (1) voittaja. Arvonta päättyy viikon päästä sunnuntaina 12.5.2019 klo 21.00. Kurkkaa arvonnan säännöt täältä. Onnea tasapuolisesti kaikille arvontaan! 

28 kommenttia:

 1. Divergent on sellanen elokuva, jonka voisin nähä monta monta kertaa uudestaan, niiin hyvä! :)

  VastaaPoista
 2. Greyn anatomia, ikisuosikki!

  VastaaPoista
 3. No criminal minds ehdottomasti!!

  VastaaPoista
 4. Lemppari elokuva feel pretty ja sarja how i met your mother :)

  VastaaPoista
 5. Greyn anatomia
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Greyn anatomia on ehdoton suosikki!

  VastaaPoista
 7. Greyn anatomia on ehdoton suosikki!

  VastaaPoista
 8. Näytti löytyvän ikisuosikit Harry Potterit! annireettaemili@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Notebookin kattoisin uusiks!
  Greyn anatomiaa en oo ikinä seurannu niin se kiinnostaisi, kun moni siitä tuntuu pitävän.
  Ja oma aika alkaa illalla kun taapero on saatu tainnoksiin ja tietysti telkussa pyörii silloin vain uusintoja, joten tämä olisi loistava voitto.
  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 10. How i met your mother

  kookos2000@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Vanhoja hyviä suosikkejani sieltä näytti löytyvän ainakin Pako ja 24, ja uudemmista kiinnostaisi kovasti esim. Outlander ja Vikings :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 12. How i met your Mother on kyllä huippu! Paljon on myös muita lemppareita! Msj.laukkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Lemppari on Vikings! :) Mieheni johdosta innostuin katselemaan sitä.

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 14. The Blacklist on paras:)
  iina.uitto@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Bohemian Rhapsodyn haluaisin ehdottomasti nähdä :) laura.lii@outlook.com

  VastaaPoista
 16. Bohemian Rhapsodyn haluaisin ehdottomasti nähdä :) laura.lii@outlook.com

  VastaaPoista
 17. Bones 😍 mulla oli hetki sitten se kahden viikon kokeilu käytössä ja katsoin kuudenteen kauteen asti. Sen jälkeen aloitin taas kuukauden Netflix kokeilun siinä toivossa että voisin jatkaa sarjan katsomista loppuun sieltä (katsoin kyseisen sarjan aiemmin sieltä) mutta siellä ei ollutkaan enää kuin muistaakseni 9 ja 10 kaudet.. Palaan kyllä katsomaan sarjan loppuun Netflix kokeilun jälkeen joten kahden kuukauden katselu aika kuulostais hyvältä 😊

  hanna.tanskanen00@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Sarjoista Nashville on mun lemppari, suosittelen katsomaan! :)

  VastaaPoista
 19. No, Harry Potterit 😂Mukana.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 20. Greyn anatomia!
  ninniklimavicius@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Mun lemppari on toi sunkin mainitsema Catastrophe, aivan hullun hauskaa dialogia! Toisena sit myös Will & Grace, sillekin saa aina nauraa ihan kippurassa :)

  VastaaPoista
 22. Greyn anatomia :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 23. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 24. Greyn anatomia ja Criminal minds. sonjaemiliia (at) gmail.com

  VastaaPoista
 25. The affair :) vivianna@live.fi

  VastaaPoista
 26. Greyn anatomia, rakkautta koko sarja!
  Ananasmeloni@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. How I met your mother :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 28. How i met your mother. :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -