Juhannuskranssit

*Workshop saatu yhteistyössä Ihana Kukkanen -kukkakaupalta.

Osallistuin tänään Ihana Kukkanen -kukkakaupan järjestämään Juhannuskranssi Workshopiin. Ajatus lähti siitä, että kaipasin Liljalle ja minulle Juhannukseksi kukkakransseja ja kysyin neuvoa Instagramin puolella, että mistä moiset kannattaisi hankkia. Moni teistä ehdotti Kauniaisissa sijaitsevaa Ihana Kukkanen -liikettä ja sen jälkeen kaverini Marjut kertoi, että oli menossa heidän järjestämään workshopiin ja pyysi minua mukaan. Onneksi ryhmään mahtui vielä yksi tekijä, niin minäkin pääsin mukaan!

Ihana Kukkanen järjestää epäsäännöllisen säännöllisesti erilaisia kukkaworkshopeja. Jouluisin on tehty joulukransseja ja opastettu morsiuskimppusidonta on myös ollut todella pidetty workshop.
Minä en ollut koskaan osallistunut mihinkään vastaavaan, mutta innolla lähdin kokeilemaan tällaista. En ollut varma, millainen lopputuloksesta tulisi, mutta tiesin, että nauttisin tästä näpräämisestä. Hetki tosiaan meni, että sain jujusta kiinni, mutta sen jälkeen homma sujui kuin tanssi.

Aloin luonnollisesti heti haaveilemaan, että joku läheinen ystäväni olisi menossa naimisiin, niin saisin järjestää kukkaseppelepolttarit. Miettikää nyt aloittaa päivä polttariporukan kanssa kukkakransseja tehden ja samalla skumppaa siemaillen – heaven!

Nautin kranssien teosta niin paljon, että harkitsin hetken floristiksi ryhtymistä. Ihanan terapeuttista hommaa. Pitkästä aikaa ajatukset oli muualla kuin vauvassa. Tosin Lilja oli ensimmäiset 45 minuuttia mukana, sillä minun ja  Joonaksen aikataulut menivät hieman ristiin ja hän oli tulosta töistä suoraan vauvaa hakemaan.

Normaalisti workshop kestää tunnin, muta me teimme kaksi kranssia, joten aikaa meni kaksi tuntia.
Voisin hyvin osallistua tällaiseen uudestaan ja järjestää, vaikka kavereille kotonakin tällaisen workshopin – nyt kun olen kuitenkin aika pro. No ei, pakko myöntää, että floristin antama opastus oli todellakin tarpeen. Aloin nimittäin aluksi rakentamaan kranssia väärään suuntaan!

Workshopin hinta on 25€ ja siihen kuuluu kukat. Mielestäni tämä on todella kohtuullinen hinta. Valmiista kransseista saa usein pulittaa 40 eurosta ylöspäin. On myös myönnettävä, että minusta on aika kiva sanoa, että tein meidän kranssit ihan itse, joten aina kyse ei ole vain rahan säästämisestä.Juhannuskranssi Workshop – Lotta & Lilja approved! Kiitos Ihana Kukkanen tästä kokemuksesta ja kiitos Marjut seurasta! 

1 kommentti:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -