7 ajatusta viikonlopustaOlen ihan valtavan ylpeä tyttärestämme. Hän hurmaa kaikki ihmiset paitsi söpöydellään, myös hurmaavalla luonteellansa. Lilja on useimmiten hyvällä tuulella, hymyilee kaikille ja suhtautuu uusiin tilanteisiin yleisesti ennakkoluulottomasti. Tiedän, että kaikkien äitien mielestä se oma lapsi on täydellinen, mutta meidän typy todella on sitä.

Mulla on ihan tajuttoman siisti mummo. Ihan oikeasti, kenen lähes 85-vuotias mummo huikkaa ovenraosta "se on moro!", kun lähtee mökiltä ajamaan kaupunkiin.

Kaduttaa, että söin viikonloppuna niin paljon herkkuja. Olen viime kuukausina treenannut kovasti ja yrittänyt samalla siistiä ruokavaliota. Olen onnistunut siinä varsin hyvin, mutta leivokset on mun heikkous ja niitähän oli viikonlopun juhlissa tarjolla. Sorruin tietoisesti näihin, mutta jälkikäteen harmittaa, että olisi voinut syödä vähän terveellisemmin.

Tampereen seutu on niin kaunista. Niin siistiä, että meillä on joka kesä mahdollisuus mökkeillä myös sillä suunnalla. Perheeni omat mökit sijaitsevat Inkoon saaristossa sekä Kuusamossa, jotka ovat täysin erilaisia paikkoja.

Viinin juominen ei vain ole enää sama asia, kuin ennen lasta. Join viikonlopun aikana yhden lasin valkoviiniä, ja senkin juominen kesti monta tuntia, kun aina tuli jokin tilanne.

Pelkkään punkkeja. On suoranainen ihme, etten ole koskaan saanut punkkia. Kävelen avojaloin metsässä ja kuvatessani saatan makoilla ja istua maassa, mutta nope, vielä olen säästynyt siltä riesalta.

Olisipa aina enemmän aikaa, kun ajaa maalle. Joka kerta katson haikeana kauniita peltoja ja mietin, miten hienoja valokuvia niistä tulisi. Koskaan ei ole aikaa pysähtyä pienelle photo shootille!

1 kommentti:

  1. Kaikki lapset todella ovat täydellisiä! Totta kai <3

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -