3 x äänikirjavinkki

Kaupallisessa yhteistyössä Storytel kanssa.

Kokeile ilmaiseksi 30 päivää Storyteliä tästä: storytel.com/fi/fi/lottawin

Mä olen äitiyslomalla löytänyt äänikirjojen ihmeellisen maailman. Täytyy myöntää, etten ole koskaan ollut mikään perinteisten kirjojen suurkuluttaja, koska en ole löytänyt niille aikaa. Nyt vauvan kanssa kotona ollessa ja päivittäin vaunulenkkejä tehdessä olen huomannut, miten kirja äänikirjoja on kuunnella. Olenkin vajaan vuoden aikana kuunnellut enemmän kirjoja, mitä olen lukenut viimeisen kymmenen vuoden aikana yhteensä.
Tällä hetkellä mulla on kuuntelussa Nanna Karalahden Sinä pystyt -kirja. Olin tosi iloisesti yllättynyt, kun kirja löytyi jo äänikirjana samaan aikaan, kuin kirja julkaistiin! Äänikirjan toisena lukijana toimii itse Nanna ja sen myötä koen, että kuuntelija pääsee vielä aavistuksen lähemmäs Nannan tarinaa.

Storytelin sivuilla kerrotaan kirjasta seuraavasti:

 "Saavuta tavoitteesi Nannan opastamana! Motivaatiokirja tavoitteiden saavuttamiseksi. Hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti avaa omien kokemustensa kautta sitä, miten löytää tasapaino elämään perheen, työn ja parisuhteen ristipaineessa – ja kulkee life coachina lukijan mukana. Nanna Karalahti puhuu kirjassaan inspiroivasti ja ajatuksia herättävästi elämäntapamuutoksesta kohti tavoitteiden saavuttamista. Hän kulkee rinnalla opastamassa, kuinka taltuttaa kiire ja löytää aikaa oman hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Nannan mukaan elämäntapaa ei voi keksiä tyhjästä – se muodostuu oikeista valinnoista jokaiselle omalla tavalla. Olivat tavoitteet sitten treenaamiseen, hyvinvointiin tai elämänhallintaan liittyviä, ne on mahdollista saavuttaa."

Mä itse tykkään itseään kehittävistä kirjoista, niin sanotuista life coaching kirjoista, joten odotukseni ovat korkealla tämän kirjan suhteen. Olen vielä ihan kirjan alussa, joten mulla ei ole varsinaista mielipidettä kirjasta vielä, mutta jos sinuakin kiinnostaa tämän tyyppiset kirjat ja haaveilet elämäntapamuutoksesta – ota tämä kirja kuunteluun!

Tämän vuoden suosikkikirjani on kirja, josta olen aikaisemminkin täällä maininnut. Se on tietysti Thomas Eriksonin Idiootit ympärilläni – kuinka ymmärtää muista ja itseään

Kirjassa tutkija Thomas Erikson jakaa ihmistyypit neljään värikategoriaan. On sanomattakin selvää, että me kaikki olemme sekoitus eri värejä, mutta on hämmentävää huomata, miten nämä värit todella pitävät paikkansa. Huomasin läpi kirjan ajattelevani perhettäni, ystäviäni ja muita ihmisiä, joiden kanssa olen tekemisissä laittaen heitä mielessäni eri värikategorioihin. Tämä kirja todella auttaa ymmärtämään, miksi joku ihminen toimii, kuten toimii. 

Olen tietysti analysoinut myös itseni ja tullut läheisteni kanssa siihen tulokseen, että itse olen keltainen, jossa on myös hiukan sinistä ja pikkiriikkisen punaista. Tämä kirja on jo pitkään ollut kaikkien huulilla ja jos haluat tietää, mitä nämä värit tarkoittavat, tee itsellesi palvelus ja kuuntele tämä kirja heti! Viimeisin kirja, jonka kuuntelin loppuun oli Michelle Obaman Minun tarinani -elämänkerta

Yhdysvaltojen entisen ensimmäisen naisen muistelmat on vaikuttava ja inspiroiva kasvutarina. Storytelin sivuilla kirjasta sanotaan seuraavaa:

"Pohdiskelevissa ja kiehtovissa muistelmissaan Michelle Obama avaa elämäänsä ja kertoo kehityksestään: lapsuudesta Chicagon eteläosassa, työskentelystään johtotehtävissä ja tasapainoilusta äitiyden ja työn asettamien vaatimusten välillä sekä vuosista maailman kuuluisimmassa talossa. Hän kuvailee rehellisesti, eloisasti ja älykkäästi voittoja ja pettymyksiä, sekä julkisia että ykityisiä. Hän kertoo tarinansa omilla sanoillaan ja omalla tavallaan. Kirja on lämmin, viisas ja paljastava tilinteko sielukkaalta ja merkittävätä naiselta, joka on vakaasti kulkenut omaa tietää odotusten ristipaineista huolimatta ja joka innostaa kaikkia tekemään samoin."

Kirjassa Michelle Obamasta välittyy erittäin lämmin ja fiksu kuva. Tässä on todella nainen, jota voi ihailla. 


Siinä oli minun äänikirjasuositukset ja palaan varmasti asiaan heti, kun uusia suosituksia on! Mitä kirjaa te suosittelisitte minulle seuraavaksi? 30 päivän ilmaiseen kuunteluun pääset tästä.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -