The visit to Rue Cambon 31

Noniin nyt on aika paljastaa mikä siellä Chanelin paperikassin sisällä olikaan. Aluksi haluan kertoa miten ainutlaatuinen tuo ostohetki oli.

Aluksi kun saavuttiin tähän jättimäiseen Chanel-liikeeseen niin kysyin apua eräältä "myyjältä" joka ilmoitti ystävällisesti, että "I'm not a salesperson but i let you know when one is free" ja kysyi halusimmeko jotain juotavaa odotellessa. Ja näitä henkilöitä oli siis paljon. Heidän ainoa tehtävänsä oli pitää silmällä sitä, että missä järjestyksessä asiakkaita palveltiin ja tuoda heille juotavaa.


Saimme kuitenkin todella nopeasti palvelua ja sovittelin kenkiä ja valitsin omani. Myyjä kysyi tämän jälkeen, että halusimmeko vielä katsoa ympärillemme ja voi kyllä me haluttiin. Myyjä ilmoitti pysyvänsä vierellämme koko tämän ajan jos meille tulisi mitään kysyttävää tai jos haluttais sovittaa jotain. Oltiin varmaan 30-60min tässä liikkeessä ja koko tämän ajan myyjä käveli meidän kanssa ympäri liikettä.


No sitten kun ilmoitimme olevamme valmiita myyjä kirjoitti tuotteiden tiedot ja meidän yhteystiedot käsikirjotettuun kuittiin joka toimitettiin erilliseen huoneeseen joka toimi ainoastaan maksuhuoneina. Näitä huoneita oli useampi liikkeen sivuilla ja kaikkiin oli vähän jonoa joten istuimme alas ja odottelimme vuoroa. Ja tämän aikana myyjä kävi paketoimassa ostoksemme ja tämän jälkeen seisoi meidän vieressä paperikassit kädessä ja odotteli meidän vuoroa. Sitten pyydettiin nimillä ja saatiin maksaa. "Madame and Mademoiselle W****".


Äitini mielestä tämä oli todella turhaa fiinistelyä, mutta mä olin vaan äimistyny niin hyvästä palvelusta ja tunsin miten asiakasta arvostettiin. Parempi olikin arvostaa, minä tuhlasin juuri 450€ kenkiin.


Kattokaa miten kauniit ne on! En ois ihan heti uskonut maksavani noin paljoa balleriinoista, mutta on tää kyllä ollut yks pitkäaikainen unelma. Della Marga ottaa muuten Helsingissä noista kengistä satasen enemmän ja tuota palvelua sieltä tuskin saa joten olen onnellinen, että sain ostaa noi kengät just tuosta lippulaivaliikkeestä!

11 kommenttia:

 1. Olipas kyllä mahtavaa palvelua ja olen kyllä samaa mieltä että noin kalliit kengät hankkiessa saakin olla vähän luksusta myös se kenkien noutaminen liikkeestä ulos :P

  VastaaPoista
 2. anna: Ja veeet, e helt kär i dom. :)

  VastaaPoista
 3. kyllä on upeat kengät! :) mua vähän jopa pelottaisi mennä tuollaiseen paikkaan, haha :D

  VastaaPoista
 4. Milla: Niin mutta toisaalta kyllä siellä saa katsella ihan rauhassa ilman sitä apua jos ei ole ostoaikeissa niin kyllä se paikka on silti vierailemisen arvoinen. ;)

  VastaaPoista
 5. iihant kengät!!:---)

  http://janette-p.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Oiii mitkä herkut! Aivan ihanat! :) Satuitko kysymään paljon Chanelin 2.55 jumbo flapbagilla oli hinta? ;D

  VastaaPoista
 7. Lindsay: En, mutta keskikokoinen oli muistaakseni 3100e. :D

  VastaaPoista
 8. Lindsay: Jumbo on 3450eur

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -