Rauhallinen päivä

Minulla on tapana muistaa uneni hirveän hyvin. Olen myös taitava siinä, että jos herään aamulla kesken kivan unen niin pystyn helposti nukahtamaan uudestaan ja jatkamaan samaa unta. Tänään oli juuri sellainen aamu, että nukuin hyvinkin pitkään ja ainoastaan siitä syystä, että uneni oli niin kiva! Unessa olimme Joonaksen kanssa lomamatkalla ja otimme söpöjä yhteiskuvia uima-altaassa. Näin kylmän talven keskellä on ihan kiva päästä lomamatkalle, edes unessa.


Tänään on myös ollut vuosisadan pahin naamapäivä. Meikki ei vaan tunnu kiinnittyvän nätisti naamaan. Olen jo pessyt meikkivoidekerroksen kaksi kertaa pois ja meikannut uudestaan. Saa nähdä monta kertaa ehdin sen vielä tehdä ennen kun pitää mennä illaksi töihin. Olen kyllä välillä niin onnekas siitä, että minulla ei monena päivänä ole heti aamusta mitään menoja niin saan sillon laiskotella!

En ole vieläkään laittanut vaatteita päälle vaan hengaan yökkärissä vieläkin. Mä niin rakastan tällaisia "aamuja". Illaksi menen töihin tosiaan joten ihan koko päivästä ei tule tällaista laiskottelua. Töiden jälkeen olisi tarkoitus pakata matkalaukut valmiiksi Lontoota varten. Ihanaa torstai-iltaa teille kaikille!

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -