Coming soon...

Kuten aikaisemmin olen kertonut niin olen viime aikoina viettänyt paljon aikaa sisustuskaupoissa. Omat suosikkikaupat täällä pääkaupunkiseudulla ovat ehdottomasti Peroba, Vepsäläinen, BoConsept ja Stockmann.

Voisin viettää laittoman paljon aikaa Stockalla katsellen Artekin, Kartellin, HAYn ja Vitran tuotteita. Yleensä kierrokset ovat olleet pelkkää ihailua ja haaveilua joten tämä on ihan harvinaista herkkua kun on nyt syytä ostaakin jotain. Heinäkuussa kesälomalla tuli tehtyä muutama isompi ostos mutta muiden ostoksien kanssa odotellaan lähemmäs muuttoajankohtaa ellei sitten hankita vasta muutettuamme. Useiden kalusteiden toimitusajat ovat niin hurjia, että niitä voi joutua odottelemaan jopa kolme kuukautta. Koti olisi tarkoitus mahdollisimman nopeasti saada kuntoon joten kun muuttoon on enää kuukausi aikaa on nämä asiat lähes joka hetki mielessä. Siitä itse muutosta puhumattakaan, hrrrrrr.1. String -hyllyä olen ihaillut Pinterestissä pienen ikuisuuden ja heti kun muutto varmistui kävin tilaamassa Stockalta meille sopivan kokonaisuuden. Meille tulee olohuoneeseen lähes identtinen kokonaisuus kuvassa olevan kanssa paitsi, että alalaatikosto on hieman erilainen ja hyllylevyjä tulee kolme.

2. Tähän pieneen söpöön BoConseptin puiseen robottiin törmätttiin merkin omassa liikkeessä ja se oli rakkauttaa ensisilmäyksellä. Niin kuin työkaverini tästä ilmaisi: "täysin turha", jep niin on mutta haloo miten söpö?! Nään jo sieluni silmin tämän uuden String -hyllyn päällä koristeena.

3. Tämä Cueron lepakkotuoli on vienyt meidän kummankin sydämet mutta mä pähkäilen vielä, että mahtuuko se edes meidän uuteen olohuoneeseen. Mikäli mahtuu niin jää tämän ostaminen silti varmasti vähän myöhempään. En vaan voi olla ihailematta tuota kaunista nahkaa.

4. Kyselin kavereilta vinkkejä mukavan vuodesohvan ostossa ja vinkkinä tulikin Vepsäläinen. Ennen en ole kyseisissä liikkeissä paljoakaan käynyt mutta sohvaa ostaessa huomasin, että melkoinen aarreaitta on kyseessä. Varsinkin Vantaan Ikean vieressä oleva Vepsäläinen on ihan unelma kalustekauppa! Vepsäläisestä olemmekin tilanneet vaalean harmaan Pedro Samy -vuodesohvan ja rahin. Kuvan Samystä poiketen on meidän sohva leveämpi, siinä on leveämmät käsinojat sekä korkeammat jalat.

5. BEdesign Deer -hyllyyn törmäsin kesällä jossakin sivustolla ja ajattelin heti, että vau. Onneksi Joonaskin ihastui tähän heti nähtyään tämän ja päätettiinkin, että tämä hankitaan uuteen eteiseen. Hylly ja taideteos samassa ja vielä Suomalaista designia!

6. Silloin harvoin kun minä kokkaan tai leivon käytän yleensä reseptejä netistä. Näkisittepä millaisia viritelmiä tässä huushollissa on nähty kun olen yrittänyt mahduttaa läppärini minikeittiöömme ruuanlaiton ajaksi. Yleisin on ollut pyykinkuivaustelineen pystyttäminen ja siihen läppäri päälle. Nyt kuitenkin osallistuin vähän aikaa sitten Ikean uuden kuvaston lanseerausillalliselle ja uudesta kuvastosta bongasinkin tämän bambuisen RIMFORSA -tablettitelineen ja se tulee sopimaan täydellisesti uuteen isompaan keittiöömme.

7. Osalle tauluista olen miettinyt Ikean RIBBA tauluhyllyn ostoa. Pinterestistä kuvia selaillessa nämä tauluhyllyt ovat mielestäni kivaa vaihtelua ihan seinään kiinnitetyille tauluille.

8. Työhuoneesemme ostin Etsy.com -sivustolta kauan haluamani Work hard & Be nice to people -julisteen tai jos tarkkoja ollaan niin tilasin tuolta pdf-filen joka pysyisi tarkkana myös suuressa kuvassa jonka jälkeen latasin kuvan Vistaprint.fi -verkkokauppaan ja tilasin keskikokoisen julisteen sieltä. Laatu on todella hyvä ja nyt pitää enää kehys hankkia ja taulu on valmis!

9. Vitra Eames Plastic Side Chair -tuoli onkin näkynyt jo blogissa mutta sen hankin työtuoliksi. Käytin hyvät alennuskoodit ja sain tuolin alle 300 eurolla. Todella kallis tuolihan tuo on ja siksi meille riittääkin yksi tuollainen työtuoliksi eikä noita tule esimerkiksi ruokapöydäntuoleiksi.
10. Työpöydäksi haluaisin jonkun siron pöydän sillä huone on aika kapea. Edellisillä asukkailla oli Muuramen unelmatyöpöytä mutta kaikkien muiden hankintojen jälkeen se on valitettavasti budjetin ulkopuolella. Olen miettinyt tätä Ikean Malm -kampauspöytää, onkohan se yhtään sopiva työpöydäksi? Saakohan tuota lasilevyä tuosta pois sillä tavalla ettei näytä, että puuttuisi jotain. :D

Onko kenelläkään muulla muutto ajankohtainen juuri nyt? Millaisia postauksia toivoisitte sisustukseen ja uuteen kotiin liittyen? Niitä on tulossa varmasti paljon!

5 kommenttia:

 1. Ihmeen paljon teillä on rahaa ostaa superkalliita sisustusjuttuja ja lisäksi muuttaa Helsingin keskustassa isoon kämppään vuokralle, kun sinä olet vielä opiskelija (joo käyt kyllä töissäkin, mutta rivien välistä luettuna työpaikkasi on kaupanalan vuorotyö) ja poikaystäväsi on ammatiltaan "vain" ravintolakokki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeen vähän käytöstapoja sinulla on kun arvostelet muiden ihmisten raha-asioita. :) Not classy!

   Poista
 2. Jotenkin paistaa kateus tuosta kommentista. Joillakin on vaikeaa iloita toisen puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalaisilla tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus, että on itseltään pois jos toisella menee hyvin, valitettavasti. Voin vaan kuvitella miten nihkeetä oma elämäni olisi jos miettisin päivästä toiseen muiden raha-asioita saatika muita asioita. :D Mitä väliä niillä on kenellekään? Ihanaa, että säkin olet selkeästi oivaltanut tämän. :)

   Poista
 3. Tuo Ikean kampauspöytä!! Olen haaveillut samasta pöydästä työpöydäksi, tosin tietämättä sen "oikeaa" käyttötarkoitusta. Menee kyllä hankintaan heti kun makuuhuoneeseen tulee lisää tilaa :) Kiitos siis vinkistä!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -