Pin Up hair Punavuori + alennus lukijoille!

Kävin viime viikolla pitkästä aikaa kampaajalla kun kaverini Hanna aloitti uudessa paikassa ihan meidän lähellä. Pin Up -kampaamo sijaitsee Helsingin Punavuoressa osoitteessa Sepänkatu 9 ja pakko mainita, että talon ulkokuori hämää pahasti, sillä sisältä löytyy ihanan tunnelmallinen kampaamo. Olin itse ihan yllättynyt siitä miten freesiä oli!


Mulla oli hiukset todellakin leikkauksen tarpeessa ja myöskin pientä pikaelvytystä tarvittiin joten aloitettiin laittamalla kosteuttava tehonaamio koko hiuksiin.

Pidän yleensä hiuksiani lähes poikkeuksetta ponnarilla joten kun Hanna kysyi paljon pituudesta saisi lähteä vastasin vain, että sen verran kun hän parhaaksi näkee. Sitä  hiusta lähti sitten ihan reippaasti mutta ei todellakaan edes harmita. Sillon kun pidin päätäni suorassa (ennen kuvassa se ei ollut edes mahdollista, sillä hiukset eivät olisi mahtuneet kuvaan!) pisimmät hiukset oli ihan alaselkään asti, ihan hullua! En itse edes huomaa hiustenkasvua kun tosiaan aina niitä kiinni pidän ja mä henkilökohtaisesti en pidä liian pitkää hiusta edes kovin kauniina sillä se menee usein muodottomaksi. Näin on siis hyvä. Kerrostettiin myös vähän edestä, että jos ja kun haluan joskus pitää hiuksia auki niin saan niihin helpommin vähän muotoa.


Väriin en ole koskenut nyt moneen vuoteen sillä oma värini on mieleeni. Se ei ole noin lämminsävyinen kun kuvissa vaan tosiaan sellainen mustanruskea. Nuorempana mä värjäsin aina hiuksiani joko vaaleammaksi tai sitten täysin mustaksi mutta iän myötä olen tajunnut, että mulle sopii parhaiten juurikin se mun oma väri.


Nyt siihen hauskaa osioon joka varmasti ilahduttaa teitä! Hanna lupasi, että kaikki tammikuun loppuun mennessä ajan varanneet saavat hänen palveluistaan -20%! Eli jos suunnitelmissa on leikkaus, hiusten värjäys tai vaikka kampaus pikkujouluihin niin saatte siitä sitten -20%. Muistakaa varata aika juurikin Hannalle ja mainitkaa, että luette blogiani. :)

Pin Up / Hanna
Sepänkatu 9
00150 Helsinki
puh. 040 963 6557

Yhteistyössä Hanna / Pin Up Hair

2 kommenttia:

  1. Tiedätkö saako myös pidennyksistä tuon alennuksen kun sanoit että kaikista palveluista?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä myös pidennyksistä! Hannalta terkkuja, että hän tekee sinettejä, teippejä sekä Micro ringejä. Mikäli haluat pidennykset niin pitää käydä paikan päällä aluksi katsomassa oikea väri! :)

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -