Sleep is the best meditationMakuuhuoneemme tunnelma on rauhallinen ja tykkään siitä todella paljon. Sisustettiin tämä huone aikalailla vanhoilla huonekaluilla mutta, koska meidän vanhassa asunnossamme ei ollut tilaa toiselle yöpöydälle oli sellaisen hankkiminen nyt ajankohtaista. Ilahduinkin kun Hulluilla päivillä oli alennuksessa Kartellin Componibili -säilytyskalusteet. Pakko myöntää, että en ole aikaisemmin lämmennyt näille ja ihmettelin todella kun edellisessä työssäni tuotin markkinointimateriaalia ja  tutkin sitä, mitkä kalusteet ovat Suomalaisten halutuimpien kalusteiden listalla oli nämä siellä kärjessä.  Kuitenkin uuteen kotiin muuttaessa aloin päässäni hahmottamaan millainen yöpöytä olisi sopiva. Halusin ison kontrastin yli sata vuotta vanhalle puupöydälle ja tämä Kartellin säilytyskaluste tuli mieleen. Punnitsin ja mietin ja päädyin juoksemaan Stockmannin kalusteosastolle nappaamaan viimeisen tarjouksessa olevan valkoisen pöydän.

Toinen asia joka hankittiin makuuhuonetta piristämään on tuo Stay in bed -lamppu. Mietin taulun ja sängynpäädyn välillä mutta sen jälkeen kun näin eräässä blogissa tällaisen lampun oli päätös selkeä. Pakko mainita myös, että tämän lampun valo on ihanan pehmeä eikä me olla käytetty oston jälkeen enää pöydällä olevaa pöytälamppua.

Hirviviltti on yksi suosikkiesineistäni kotona. Se on vanhemmiltani saatu joskus varmaan melkein 20 vuotta sitten ja se näyttää edelleen todella hyvältä. Koirani rakasti aikoinaan tätä myös ja löysin Oscun usein nukkumasta tämän päältä. Onneksi hampaiden jäljiltä kuitenkin säästyttiin ja tämä on edelleen minulla käytössä. Viltti on Pentikin ja sillä on mittaamaton tunnearvo.

Olen nyt syksyn ja talven tullen rakastunut tuollaisiin oksiin sisustuksessa. Kukkakaupoista saa paljon erilaisia ja maksavat pari euroa ja pysyvät pitkään hyvännäköisinä. Suosittelen!

2 kommenttia:

  1. Ihanan levollisen oloinen makuuhuone teillä! Ja tosi kiva tuo viltti :) Itse suosin sisustuksessa tummempia sävyjä, mutta tykkään ihastella muiden vaaleampia sisustuksia. Valkoinen ja vaaleat sävyt tuntuu olevan monella se juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät! :) Mulle on tosi tärkeää, että varsinkin makuuhuone on vaaleasävyinen, jotenkin se on minusta rauhallisempi siten. Toki tummassakin on oma viehätyksensä ja tulee usein ihan luksushotellifiiilis! :)

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -