030111

Kävin äsken Kodin ykkösessä ostamassa pari elokuvaa katottavaksi ihan sen takia, että oon niin flunssanen, etten aijo tänään enää poistua ovista ulos. Niin ja kävin mä Drive-Inniltä hakemassa myös pari juustohampparia. Hyvä ettei ruokahalu oo menny vaikka kipee oonki. ;)

Päällä oli ton lyhyen kauppavisiitin aikana se mun eilinen alelöytö eli toi Gina Tricotin leoparditekoturkis! Katoin ja sovitin tota useesti normaalihintaisenakin, mutta hinnan vuoksi jäi ostamatta. Nyt vajaa 30e, niin lähti ehdottomasti mukaan! Oon ettiny tämmöstä jo kauan. Mulla on se H&M:n vastaava, mutta siinä on 3/4-hihat enkä sen takia osaa sitä käyttää joten tää on ihan perfect!

Leffoiksi valitsin My Sister's keeper ja American Pie The book of love, joten nyt painun tonne peiton alle ja toivottavasti oon terveempi huomenna sitten! :)

PS. Kuinka ärsyttävää on se, että kun yrittää varata lääkäriaikaa niin joutuu jonottamaan puhelimessa 15min? Ja siitä puhumattakaan, että en saa käydä kun yksityisillä lääkäreillä täällä, koska oon Helsinkiläinen...

6 kommenttia:

 1. NO jusst ! Mitä se siihe vaikuttaa vaikka asuis lapissa, ni kai sitä sais yksityislääkärillää käydä?!

  VastaaPoista
 2. Peppi: Siis yksityislääkärillä saan käydä, mutta normaalin kaupungin terveyskeskuksen lääkäripalveluja en saa käyttää kun en oo enää Oululainen.

  VastaaPoista
 3. Ei toi viistoista minuuttia mitään, mä jonotin kerran Helsingissä 45 min eikä senkään jälkeen vastattu. Yritin koko päivän soittaa ton jälkeenkin lyhempiä jonotuksia tosin, mutta ei millään pääse läpi... ihan hullua! Ei onneksi normaalisti tollasta, mutta ehdottomasti aion yksityisellä käydä jatkossa ellei rahatilanne ole huono.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Siis oon tottunu jonottamaan tk:hon, mutta en oo tottunu että yksityisellekin pitää jonottaa puhelimessa. :D

  VastaaPoista
 5. Aa, okei, luin niin nopeesti että menin iha sekasin ( olin muutenki väsyny ) sori :)

  VastaaPoista
 6. Peppi: Joo sattuuhan noita. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -