020111

En ymmärrä miten oon aina kipeenä ku oon täällä Oulussa. Nyt joku kauhee flunssa painaa päälle. Kiva lomalla sairastella, jessjess! No kävin kuitenkin tänään Henkan kanssa keskustassa ja ostinkin kaksi ale-tuotetta lisää, vaikka piti olla shoppailematta, mutta minkäs sille voi kun löytää jotain -50% mitä on jo ikuisuuden muutenkin katsonut!

Muuten oon sitten ollu kotona ja katsonut vanhempieni kanssa taas videoita lapsuudestani. Odottelen tässä, että Tipe tulis hakee mua ja mentäis vähän juoruilemaan ja hengailemaan johonkin ennen ku Tiia muuttaa huomenna Espanjaan!

PS. Puhutaanko vähän sitä miten ruuhkaista on Oulun keskustassa?!

6 kommenttia:

 1. nyt on vuosi 2011 eli otsikko on väärin! ;)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Haha kiitos huomautuksesta, mulla käy aina alkuvuodesta tällee. :D Viime keväänä kirjoitin äikän esseeseen 2006, se oli jo paha. :D

  VastaaPoista
 3. Minäki tänää pyörähin Oulun keskustassa, oli siellä sillon enemmän porukkaa ku tuossa kuvassa :DD

  VastaaPoista
 4. Suvi: HAha, tuo oli joku puoli yhden jälkeen niin ihmiset varmaan nukku viel. :D

  VastaaPoista
 5. Mulla kävi kans joskus viime keväänä noin. Olin ollut koko talven terveetä ja kun menin Ouluun, niin tuli kuume ja flunssa. Kävin silloin apteekista ostamassa sarvikuonon/nenäkannun joka ainakin tukkosuuteen auttoi jonkun verran.

  VastaaPoista
 6. I'm Lacking: Joo tää Oulu on joku bakteeripesä sitten vissiin ku täällä sairastuu heti. :D Pitääpä käydä tsekkailemassa apteekin tarjonta läpi tänään.

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -