250111

Kävin tänään viemässä työpaikalleni uuden verokortin ja sain sit idean lähtee käymään itiksessä pitkästä aikaa myös. Ostin sieltä Stockalta Konadeja vihdoin. Oon halunnu kokeilla noita jo niin pitkään niin jo oli aikakin! Eli siis musta kynsilakka, leimasinsetti ja m57-levy.


Otin tänään myös asukuvia, mutta lumimyräkän takia turvauduin ottaa ne kuvat sisällä ja niistähän tuli ihan kamalia joten ne jää nyt julkaisematta.

Ainiin joo, lähden huomenna sinne Jenkkeihin! Taksi on tilattu taloni eteen kello 6.00 aamulla joten mä alan tästä lähtee saunaan ja sen jälkeen nukkumaan, että jaksan herätä. Edessä onkin lento Frankfurtin (lento sinne 2h 35min) kautta Houstoniin (lento sinne 11h 25min). Reissulta tuskin postailen (ellei tapahdu jokin suuri ihme ja taloissa jotka ollaan vuokrattu niin ois nettiyhteys!), mutta oon ajastanu muutamia postauksia luettavaks sillä aikaa kun mä oon vallottamassa tota Usaa. Koitan ottaa paljon kuvia ja kerron reissusta sitten luonnollisesti matkan jälkeen! :)

Bye bye Finland, hello Texas!

Ps. Palaan matkaltani 6.2!

2 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä sitten kotiuduttuasi näistä Konadeista ja kynsistäsi oman postauksen? :) Olisi kiva kuulla kuinka helppoa/vaikeaa näillä kynsien laitto oikein on... :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Voin tehdä kunhan jaksan lakkailla kynsiä taas. :D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -