Leffavinkki: Life As We Know It

Katottiin eilen Henkan kanssa ihan loistava elokuva. Suomalainen nimi tälle elokuvalle on Saman katon alla, ja tää pyörii just nyt elokuvateattereissa joten ajattelin vinkata teille tästä!

Finnkinon sivuilla kuvaillaan elokuvaa näin:

Romanttisessa komediassa Saman katon alla Holly Berenson (Katherine Heigl, Paksuna, tv-sarja Greyn anatomia) on nouseva kyky pitopalvelualalla ja Eric Messer (Josh Duhamel, Transformers I-II) töissä televisiokanavalla. Heitä yhdistää kummityttö Sophie – ja katastrofaalisten ensitreffien jälkeen myös inho toisiaan kohtaan. Mutta kun heistä tulee yhtäkkiä kaikki kaikessa Sophien elämässä, Hollyn ja Ericin on haudattava erimielisyytensä. Kahden täysin erilaisen ihmisen on sovitettava urahaaveensa ja omat kiireensä samaan aikatauluun, ja yritettävä löytää jonkinlainen yhteisymmärrys saman katon alla asumiseen. 

 Kuvat ja teksti siis lainattu Finnkino.fi

Tää oli kyllä ehdottomasti paras ainakin vähään aikaan näkemäni elokuva. Romanttinen ja hauska, just sellanen elokuva mistä mä tykkään! Niin ja jos juoni ei kiinnostaiskaan niin paljon niin tän elokuvanhan voi katsoa ihan Josh Duhamelin takia. Aikamoisen miehen on Fergie itselleen saanu! 

12 kommenttia:

 1. Hyvä kun vinkkasit tästä! Mulla on pari pian erääntyvää leffalippua säilössä "jotakin hyvää uutta leffaa" varten, enkä oo millään osannut päättää mikä se leffa voisi olla. Ehkäpä tää olis kiva leffa, josta toi miekkonenkin tykkäis! ;)

  VastaaPoista
 2. Noora: Joo mulla käy aina lippujen kans silleen, että ootan liian pitkään ja sit ne ei oo enää voimas. :D Toi oli kyllä niin hyvä, että naurettiin poikaystävän kans kumpikin ihan ääneen. :D

  VastaaPoista
 3. Mäkin kävin kattomassa ton ja oli ihan sairaan hyvä!! Ja Josh aika ihana...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Joshin vaimo, laulaja Fergie (Black Eyes Peas esimerkiksi)

  VastaaPoista
 5. mun on jo monta kertaa pitäny mennä kattomaan toi, mut se on vaan jääny :s ehkä mä vielä joskus :) haluun niiin nähdä ton ! :>

  VastaaPoista
 6. Milla: Kannattaa, se oli huippu! :)

  VastaaPoista
 7. kiitti hei vinkistä, vaikuttaa just sellaselta mistä mäki tykkään! harmi ku viime aikoina on vaa tullu enimmäkseen petyttyy leffoihin mitä on tullu katottua tai on oottanu paljon parempaa! musta kyllä vähän tuntuu et tolla joshillaki saattaa ehkä olla osuutta siihe miks haluun ton leffan ehdottomasti nähdä;)
  en muuten ookkaan aikasemmin tainnu sulle kommentoida vaikka jonku aikaa oon jo tätä seuraillu, mutta tykkään sun blogista ja muutenki oli sillon kiva huomata että oot kans oulusta!:)

  VastaaPoista
 8. Nelly: Mä kyllä suosittelen tota paljon! :) Voi kiitos ihana! :>

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -