Iltalenkki

Tää päivä on mennyt eilisestä toipuessa. Väsyttää nimittäin aika paljon. Aloin tuntemaan itseni vanhaksi, olin nimittäin eilen kotona yöllä ennen vanhempiani? Joku meni pieleen tässä siis. :D

Tän päivän oon hengaillu sitten kotona uudessa oloasussani ja meikittä. Just rentoa! Kävin mä äsken Henkan ja Oskun kanssa iltalenkillä ja napsittiin vähän kuvia myös:

Väsymyksen piikkiin tää viimenen kuva...

Nyt leffaa neloselta ja sit nukkuun. Huomenna ajattelin käydä keskustassa kiertelee kauppoja. En ookkaa neljään kuukauteen käyny Oulun kaupoissa joten pakkohan ne on käydä tsekkaa taas! ;)

9 kommenttia:

 1. Niin voitko kertoo vielä ton tarinan, että mistä toi takki oli ja paljolla olit ostanut sen :))

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Tuon takin ostin vahingossa netistä feikkinä. :(

  VastaaPoista
 3. Oon monta kertaa ihastellu noita lämpimiä takkeja mut en ikinä muista et mikä noiden merkki on, joten haluatko valaista (:

  VastaaPoista
 4. Mutta etkös joskus ole täällä kertonut, että jossais joku ei ymmärtänyt takin arvoa tms :)?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Öö nyt en oikein ymmärrä kysymystä. :D En muista mitä oon kirjottanu, mutta selvennykseksi se, että toi takki on ihan ekaa talvea käytössä nyt ja se aiempi oli äitini. :)

  VastaaPoista
 6. Ai se oli äitisi takki, sitä juuri tarkoitinkin, koska kirjoitit muistaakseni silloin jotakin kuinka entinen omistaja ei tainnut ymmärtää takkisi arvoa tms?! :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Joo se on äitin takki. :)

  VastaaPoista
 8. Niin Voitko vielä kirjoittaa sen äitisi takin tarinan? :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -