The Gorgeous Blogger

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."

Kiitos Minna tästä!

Milloin aloitit blogisi?
Joulukuussa 2008, joten jo yli kaksi vuotta on tullut kirjoitettua!

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Elämäni pintapuolta tämä oikeastaan käsittelee. Mitä teen, mistä tykkään ja lempiharrastusta eli shoppailua.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verratuna muihin?
Helppohan tähän on itse vastata, yeah right. En tiedä, mutta ainakin siitä oon kuullu varsinkin sillon kun alotin blogin, että kiva, että oon Oulusta. Nykyään Oululaisia blogeja onkin jo aika paljon ja itsehän en enää siellä asu joten en todellakaan tiedä. Kertokaa te mulle!

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Olin jonku kuukauden lukenu muutamaa blogia ja ennen joulua kotona ollessani oli tylsää yks ilta ja olin hetken jo pohtinu, että blogia ois kiva kirjottaa. Siitä se sitten lähti! 


Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haluaisin, että saisin jostain uusia ideoita ja puhtia tähän blogiin taas! Oon myös miettiny, että voisin jättää jotain henkilökohtaisempia juttuja täältä pois, mutta toisaalta taas musta on kiva kirjottaa avoimesti ja tiedän, että monet kaverit ja perhe lukee tätä niin haluan kertoa mitä elämässäni oikeasti tapahtuu. Saa nähdä mitä tässä teen. 

Mä oon nyt niin älyttömän tylsä, että en jaksa jakaa tätä palkintoa kenellekään enää, koska musta tuntuu, että kaikki on jo tän tehny. :D Mutta te jotka ette oo niin tehkää!   
 

2 kommenttia:

  1. Kiva kun vastailit!

    Mä ainakin ihastuin ensimmäisenä sun bannerin sloganiin ja ajattelin, että tää ei voi olla huono blogi. :D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -