Oscar gaala 2011 kauneimmat asut

Viime yönähän jaettiin taas Oscareita näyttelijöille, mutta minua ei niin paljoa se kiinnosta, että oisin yöunet jättäny välistä ja kattonu telkkaria koko yön. Aamulla piti kuitenkin heti ekana tsekata netistä mekot ja kaksi lempparia sieltä löytyikin:

Mandy Mooren vaalea Monique Lhuillerin suunnittelema mekko on ihana, vaikka näyttääki vähän naked dressiltä värinsä vuoksi, mutta silti tossa on jokin viehätys jotenkin just sen vuoksi, että se on samaa sävyä ihon kanssa ja strassit näkyy kivasti.

Toinen kaunotar oli Hilary Swank Guccin mekossaan. Rakastan tuota liukuvärjäystä ja helmaa.

Kenen mekko oli teidän lemppari?

4 kommenttia:

 1. Näistä kahdesta Mandy vetää pidemmän korren. Puvun väri ei voisi kevään väriskaalaan paremmin sopia.

  En ole vielä ehtinyt ollenkaan tutkia Orcar gaalan pukuloistoa ja keille kaikille pystit ovat päätyneet. Sieltä varmaan tulee joku uusinta, niin voi sitten tutkailla paremmalla ajalla. Mun kaverilla on kuulemma aina tapana valvoa ja katsella tuo gaala. Eilenkin se tuumi, että pitäiskö ottaa päikkärit, että jaksaa valvoa... :) Multa ei taitais luonnistua!

  VastaaPoista
 2. Minna: Joo mulle yöunet on ihan liian tärkeät, että niistä pystyisin luopumaan haha. :D En oo itekkään vielä ehtiny katsoa tarkemmin ketkä noita palkintoja sai, enemmän mua nuo mekot kiinnosti! ;)

  VastaaPoista
 3. Tykkäsin mm. Natalie Portmanin mekosta.

  Kun Mandy Moore tuli haastatteluun niin katoin että onpa ihan sen näkönen tyyppi siellä mutta silti jotenkin tosi "oudon" näköinen. Oli se kumminkin hän.

  VastaaPoista
 4. I'm Lacking: Natalie oli kyllä myös nätti. :) Joo mä en oo kattonu noita oscareita, kuvia vaan. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -