Ammattikorkeakouluun? Yliopistoon?

Mä en ole vieläkään hakenut ammattikorkeakouluihin tai yliopistoihin. Voisin ehkä ryhdistäytyä ettei vain jäisi sen takia ensi syksyn opiskelupaikka saamatta, että en ole muistanut laittaa hakemusta ajoissa. Hakuaikahan loppuu siis 12.4 kello 16.15!

Ammattikorkeakouluista puheenollen, moni on varmasti huomannut tossa blogin reunassa pyörivän Savonian Ammattikorkeakoulun mainoksen:Mainos on tehty elokuvatrailerimaiseksi, mikä on aika jännä ratkaisu. Hyvällä tavalla, koska itse ainakin muistan tv-ohjelmien mainostauoilta Savonian mainokset. Netissä ja telkkarissakin pyörii muutenkin nykyään aika paljon eri korkeakoulujen mainoksia. Mitä kautta te ootte löytäny haluamaanne kouluun? Miksi juuri se teidän koulu?

Mitä mieltä te ootte Ammattikorkeakoulujen mainoskamppanjoista? Onko jäänyt mieleen?

2 kommenttia:

  1. Musta on jotenkin hassua, että koulut mainostaa. Onko jonnekin kouluihin sitten niin vähän hakijoita ja toisiin taas niin kauhea tunku, että tuolla pyritään tasoittamaan hakijamääriä eri paikkoihin? Vai muutenko vaan halutaan houkutella hyviä opiskelijoita? Olis tosi outoa, jos omaa linjaa mainostettais, mutta tuskin on tarvetta, kun se käsittääkseni on jo useamman vuoden ollut haetuin linja Turussa (liiketalous).

    Mulle jatko-opiskelut oli aika hakua. Lukion jälkeen oli kyllä ehdottomasti ajatus jatkaa opintoja, mutta mulla ei ollut mitään hajua missä ja mitä. Pari vuotta olin töissä lukion jälkeen kunnes hain bioanalytiikkaa opiskelemaan, mutta totesin aika äkkiä, ettei se ollut mun juttu sitten ollenkaan ja hain tähän nykyiseen kouluun. Ja tyytyväinen olen. ^^ Ei ole enää paljoa jäljelläkään. :)

    VastaaPoista
  2. Minna: Niin musta tuntuu, että mainoksien kautta halutaan vaan levittää tietoisuutta, että minkälaisia kouluja on! Esimerkiksi tässä tapauksessa, että hei Kuopion seudullakin on ammattikorkeakoulu. :D Noni sitä ollaan loppusuoralla! Tsemppiä siihen!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -