My day in a nutshell

Musta on alkanu tuntuu, että mun elämä on aika tylsää nykyään. Samaa päivästä toiseen, töitä tai taloustieteen lukemista. Booooooring. No tätä tää on kesäkuuhun asti eikä muuksi muutu. Tämän päivän kohokohta oli käydä ulkona kävelyllä ja samalla postilaatikolla viemässä yksi pakettikirje Ouluun lähetettäväksi. Aloin siis heti hyödyntämään uusia postimerkkejä. Täällä on vetistä ja aika lämmin. Voisin vaihtaa kohta untuvatakin nahkatakkiin kokonaan.

Mulla on tänään ollu ikävä-päivä. Mulla on ikävä kesää ja muutamaa ystävää. Mulla on ikävä mökkiä saaristossa. Ajattelin tätä positiivisesti, että voisin pyytää aina mun ystävää joka on samalla mun mökkinaapuri ajamaan autolla sinne mun kanssa kesällä ettei tarvis yksin ajaa kun poikaystävä on töissä eikä pääse mökille. No sitten muistin, että kyseinen tyyppi on kesällä intissä. Sinne meni seki ilo! Mulla on ikävä Kirkkonummen Prismaa, koska se tarkoittaa mökille menoa. Tää on musta aika hassu ikävä. Mulla on ikävä Oulua ja sen takia oonki viettäny suuren osan tästä päivästä lukemalla Oululaisia blogeja. Ja Oululaiset kuulkaa ja hämmästykää: Mulla on ikävä myös Oulun pientä keskustaa vähineen kauppoineen! Mulla on ikävä mun vanhempia, jotka vois lukea tän nytten ja tuntea syyllisyyttä siitä, että on hylänny ainoan tyttärensä tänne kauas ja ollut näkemättä häntä puoleentoista kuukauteen...

Kaikki nuo ikävät kuuluu melkein kesään joten pieni huomio: kaksi kuukautta, yksi viikko ja kaksi päivää niin on kesäkuu!

11 kommenttia:

 1. Voi sua :)
  Tosta kännykästä tulikin mieleen, onko akku simahtanu?

  VastaaPoista
 2. Petra: Hyvin on tähän asti ainakin toiminu! :)

  VastaaPoista
 3. Vinkkailehan tännekin niitä oululaisia blogeja. Täällä olis yks Oulussa asusteleva, joka kaipais paikallista luettavaa :)

  VastaaPoista
 4. elppis: Mä luen aina satunnaisesti omien lukijoiden blogeja joten sieltä löytyy Oululaisia blogeja muutamia joten sinne vaan klikkailee! Ja muita Oulublogeja mitä luen : munsilmin, laura-sisko, my loudspeaker, ritaririta, saga joanna oulu ja sweet vanity :) Googlettamalla pitäis löytyä! :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on ikävä makuniin karkkeja ja kermaviiliä ja dippiä sipsien kanssa! eli jos tai siis KUN tuut, niin tiedät mitä tuua ;)
  -tiia

  VastaaPoista
 6. Tiia: Joo Espanjan karkeilla ei paljon hurrata! Dippi ja sipsitki onnistuis, mutta toi kermaviili vois tuottaa ongelmia pitkällä lennolla!

  VastaaPoista
 7. Sielläpä ne ihanat Burberryt taas vilahtelee ;)

  VastaaPoista
 8. KIITOS kun muistutit, että kesään on tosiaan enää pari kuukautta, vaikka ei siltä tuntuiskaan :)

  VastaaPoista
 9. AnsQ: Ole hyvä vain. :D Tuntuu ku nuo lumet ei lähtis koskaan!

  VastaaPoista
 10. Hah en oo ees aatellu että oikeestaan VAAN reilut 2 kuukautta kesäkuuhun, mutta ei tosiaankaan tunnu siltä kun tota luntakin on nuin paaaljon.(:

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: No niin! Tuntuu et ois viel ikuisuus kesään. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -