Celebrity style: Kim Kardashian

Sillon joskus muutamia vuosi sitten kun Kim Kardashian nousi julkisuuteen pyörittelin lähinnä silmiäni. Asuvalinnat oli mun mielestä järkyttäviä ja mauttomia. Paljon paljasta pintaa ja kurvit saivat näkyä ja kunnolla. Nykyään asia on kuitenkin toisin: Kimillä näkee tosi paljon kivoja asuja!


Okei,jotku Kimin juhla-asut menee edelleenki yli mun ymmärryksen. Mä ite en ymmärrä muotojen liiallista esittelemistä ja itse esimerkiksi paljastan mielummin vähän säärtä kun rintakehää. Liian syvä kaula-aukko lihottaa mua mun mielestä. Tai no riippuu tietenkin kaula-aukostakin.

Kollaasissa näkyy myös noita kivoja bleisereitä joiden käyttöä mä odotan malttamattomana. Niin ja puhutaanko hetki noista Kimin hiuksista?

4 kommenttia:

  1. Upeita asuja jotka ottaisin kyllä heti itselleni :)

    VastaaPoista
  2. Tiia: Samoin, siitä vaan siis copycattaamaan! ;)

    VastaaPoista
  3. Haha, mä katoin, että tuossa ekan kuvan paidassa on kaksi reikää, joista näkyy ihoa. Ne olikin vaan aurinkolasit :-D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -