Luxury must be comfortable, otherwise it is not luxury

Tilasin Mulberryn nettikaupasta jotain toissa perjantaina ja tänään se saapui. Oikeastaan se olisi ollut jo viime perjantaina täällä, mutta olin töissä kun pakettia oli yritetty toimittaa.

Eli nettikaupasta löytyi vielä tämä Tamara Scarf powder beigen värisenä ja sain sen tilattua itselleni. Huivi on siis puuterin värinen toiselta puolelta ja luonnonvalkoinen toiselta puolelta. Materiaali on ihanan pehmeetä, 75% Villaa ja 25% Silkkiä.

Toimituskuluja tuli 14 euroa ja toimitus tuli tasan viikossa Briteistä Suomeen.

 Onneksi olin jo tehnyt ostopäätökseni enkä jäänyt pidemmäksi aikaa miettimään, koska nyt se on nettikaupastakin sold out. Oon ihan rakastunut tähän! Kevätkelejä odotellessa...

12 kommenttia:

 1. Ihan superihana huivi! Eiköhän tää piristä ja tsemppaa taas lukemaan entistä ahkerammin :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana huivi! Ensimmäisen mulberryni ostettua on vain tehnyt mieli ostaa niitä lisää ja lisää. Pakko kysyä, että mikset ostanut Mulberryn helsingin liikeestä vai eikö kyseistä huiviä siellä ollut?:-)

  VastaaPoista
 3. Ihan sanoin kuvaamattoman ihana :) tuntuis todellakin luksukselta h&m huivien jälkeen!

  VastaaPoista
 4. Todella ihana ja raikas huivi :) kelpais kyllä mullekin :P Kestää varmasti vuosia käytössä.

  VastaaPoista
 5. Karoliina: Jep, tämä on munkin toinen Mulberryn huivi. :D Joo kävin sieltä ensimmäisenä tietysti katsomassa, mutta oli myyty heti kun ne oli tullu niin parissa päivässä loppuun. :/

  Heli: Niimpä. :)

  Tiia: Varmasti kestää! :)

  VastaaPoista
 6. Voi että, tää on todella kaunis! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -