Feathers

Mä oon alkanu heräilemään aikaisemmin ja oon niin ylpeä itsestäni. Tänäänkin heräsin yhdeksän aikoihin. :D Olin varmasti kyllä jo seitsemän aikoihin ensimmäisen kerran hereillä kiitos meidän terroristilapsiperhenaapureille! Jokainen joka on ollut joskus meillä yökylässä tietää mitä tarkoitan. Kolmesta lapsesta lähtee aika paljon ääntä aamuisin, eikä edes armoa sunnuntaisin! No kai se on itelläki sit aina herättävä sunnuntaisin ennen kahdeksaa.

No mutta eilisestä. Luin aamupäivän ahkerasti pääsykoekirjaa, jonka jälkeen painuin sitten koulutukseen työpaikalleni. Reilu kuusituntia siellä sitten hurahti ja illalla väsyneenä kotiin. Aika ykstoikkosia nää mun päivät nykyään: Lukemista ja töitä, woohoo. Onneksi ens viikolla alkaa kuuden päivän vapaa töistä ja voi tehdä jotain muuta lukemisen ohella! Niinku nähdä kavereita.

Mua ärsyttää ettei eilisen asusta ole kuvia, koska tykkäsin siitä hirmusesti. Pääpointti oli kuitenkin noi Forever21:n sulkakorvikset jotka on ihanat! Pitäis varmaan ostaa semmonen kaukosäädin kameraan niinku monella on. Tietääkö kukaan mistä saa edullisia semmosia Nikon D90 kameraan?

Nyt jatkuu lukeminen ja illalla mihinköhän muuallekaan kuin töihin.

Kivaa viikonloppua! :)

5 kommenttia:

 1. Poikaystävä tilas mulle vasta ebay:sta sellasen. Meillä on D5000 ja ostettiin sellanen malli ku ML-L3. Se kävi aika moneen Nikoniin mutta en nyt ulkoa muista sopiko se myös tuohon sun kameraan. Kannattaa googlettaa. Mut siis ebay:sta niitä sai ainaki aika halvalla, tosin saa nähdä tuleeko se koskaan :D

  VastaaPoista
 2. Kivannäköiset korvikset! Nyt on vissiin muotia myös sellaiset isot heimokorut. Pitäis varmaan eksyä jonnekin afrikka-shoppiin... :)

  VastaaPoista
 3. Laura H: Mä etsiskelin vähän netissä aikasemmin niin aika harva oli hyvä tohon D90:seen. :o Mutta kerro sitte ku se kaukosäädin on tullu niin millanen se on! :)

  Minna: Joo niin taitaa olla, mulla onki pari korua ihan Afrikasta tuliaisena saatuja niin neki on aika kivoja. :D

  VastaaPoista
 4. I follow your blog)
  and hope that you will be at my too)

  VastaaPoista
 5. YuliaShhabel: Thank you for following! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -