Viime päivien kuulumisia

Terveisiä vaan hyvin työntäytteisen ja kirjatäytteisen arjen keskeltä. En muuta ehdikään tehdä kun lukea ja käydä töissä. Tällä hetkellä teenki kyllä ihan liikaa töitä siihen nähden mitä pitäisi. Mutta palkkapäivänä sekään ei sitten ärsytä! ;) Sain onneksi muutamat vuorot vaihdettua ens viikolle niin mulla on vain töitä 10h yhteensä, eli tiistaina ja keskiviikkona. Ja seuraava työpäivä siitä sitten seuraavan viikon keskiviikkona! Sounds nice eikö vain! ;)

Tässä perjantain asu jota en oo tänne ehtiny laittaa:

//tunika ja vyö H&M, hame Lindex, kumpparit Burberry, laukku Guess ja korvikset Forever21.

Tuon Guessin laukun kunto alkaa pikkuhiljaa olemaan siinä pisteessä, että kehtaako sitä enää käyttää. Vetuketjun sivuilla on kaksi reikää ja kahvat on menny ihan rikki. No to self: Älä osta tekonahkalaukkua koulukäyttöön. Mun laukkuvarasto huutaa siis uutta mustaa (ja tällä kertaa aitonahkaista!) laukkua hopeisilla yksityiskohdilla!

Eilen kävin töiden jälkeen ostamassa hiusvärin, ja minkäpä muun värin kun...

... Mustan. Viihdyn kaikista parhaiten mustissa/mustanruskeissa hiuksissa ja jopa näistä raidoista tuli niin rumaa juurikasvua etten jaksa sitä värjäysrumbaa. Mustassa värissä ei tarvitse värjätä juurikasvua kun se on niin lähellä omaa väriä ja mustanruskeaksi se kuitenkin aika nopeasti haalistuu.

Nyt lähden siis värjäilemään tätä hiusta ja sen jälkeen lukemista taas luvassa! Niin ja ruokakauppaan lähtö. Oispa kohta taas oma auto niin ei tarvitse bussilla mennä ruokakauppaan. Ärsyttävää. Mutta oikein kivaa sunnuntaita! :)

PS. Esittelen tänään myöhemmin kenkäkaappini uusimman tulokkaan! ;) Se niistä harkituista ostoksista, mutta 1-2 lipsahdusta hyväksytään eikö vain. ;)

3 kommenttia:

  1. Hei miten sä värjäät sun hiukset? Ihan yksinkö? Niin miten silloin. Mulla on ittelläni aika samanpituset hiukset kuin sulla. Miten siis onnistut?:D

    VastaaPoista
  2. Kirsti: Ihan yksin värjäsin joo ja levitän vain. :D Vähän jäi nyt ruskeeta yhteen kohtaan, mutta luulen, että pystyn elämään asian kanssa. :D Levitän eka päähän ja siitä sitten levittelemään latvoja kohti. :)

    VastaaPoista
  3. Kannattaa käyttää isoa kampaa apuna. Sitten kun on koko väri päässä, nii kampaa sillä kammalla hiukset tyvestä latvaan läpi. Näin väristä tulee tasaisempi. :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -