Palkitsemista

Mä alan pikkuhiljaa saamaan toivoa noihin pääsykoekirjojen lukemiseen. Aloitin tänään taas uuden kirjan ja luen sitä tosiaan kolmatta kertaa ja mä ymmärsin sitä! (Miksu, hör och häpna: jag förstår "Märken och människor"-boken!!!) Hieman voittajafiilis tällä hetkellä ja nyt mulla on siis puolitoista kirjaa jäljellä ja sit on tää rundi tehty. Lukemiseen saa myös älyttömän paljon intoa kun lupaa palkita itsensä jotenki kivasti kun on lukenu tietyn verran.

Joillakin se palkitseminen on ehkä vähän vaatimattomampaa "kun oon lukenu tän kirjan niin ostan karkkia", no mä aijon palkita itseni vähän ruhtinaallisemmin. ;)

Mulberryn kaulahuivi ja käsikoru, Michael Korsin lompakot, laukku ja kengät, Acnen mekko ja Louis Vuitton laukku.

Joku ylläolevista ois loistava palkitseminen ahertamisesta! Realistisempina joku Lompakko tai Mulberryn huivi tai koru.

Mä nostan muuten hattua niille joilla on mahdollisuus pääsykoelukemisten vuoksi panostaa puoli vuotta pelkästään siihen lukemiseen eikä tarvitse käydä töissä samalla. Sama kun opiskelijat jotka ei käy samalla töissä. Siinä on varmasti rahat hyvinkin tiukilla mutta näin työssäkäyvänä ja samalla pääsykoeluku-urakkaa viettävänä mulla on mielestäni oikeus panostaa osa palkasta siihen johonki extrakivaan! :)

Nyt töihin taas ja huomenna on onneksi vapaa eli lukupäivä ja sitten onki pe-su töitä!

9 kommenttia:

 1. pyritkö siis minne opiskelemaan?;o on menny hiema ohi:D

  VastaaPoista
 2. Hei Lotta!

  Luen sun blogia päivittäin ja sä vaikutat todella symppis tyypiltä:) Itse valmistun tänä keväänä ja oon hirveesti yrittänyt etsiä valmistujaismekkoa, mutta en osaa päättää minkälaisen haluan. Voisitko sä auttaa mua tämän asian kanssa:) Minkälainen mekko sulla oli? Mikä väri olis tänä keväänä in ja mikä malli?=)

  VastaaPoista
 3. Hei mulle kanssa, jokainen noista;) Paljon mahtaa olla hintaa MKn laukulla?:)

  VastaaPoista
 4. Moi! Oon aikonut ostaa tuon Michael Korsin laukun, niin osaatko sanoa paljon nuo maksaa ja onko niitä keskustan/itäkeskuksen Stockal? Tacktack! :)

  VastaaPoista
 5. Mäkin kävin poistamassa ittelleni kalliimman laukun kun pääsin kouluun sisään. Suosittelen palkitsemista, tulee heti parempi fiilis :)

  VastaaPoista
 6. Haha! What? du förstod? Ja ha helt suosiolla lämna den till sist o börjar typ nästa vecka läsa på den :/ Men vilka böcker ha du nu alltså läst igenom?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Kauppatieteitä ykkösenä. :)

  Anonyymi: Voi kiitos ihana. :> Apua pää lyö tyhjää, mutta hei jos teen tästä postauksen piakkoin niin kerron siinä mekoissa! Helpompi niin. :)

  Jenna : Tuo laukku maksaa Stockalla 325e, eli ei ees NIIIIN paha. :D

  Anonyymi: 325e maksaa ja itiksessä noita ei mun mielestä koskaa oo ollu, ja nytkin tuo on tilapäisesti keskustasta loppu. Tarkistin tänään töissä koneelta ja seuraava satsi tulee kesäkuun puolessa välissä, joten kannattaa iskee kiinni sillon! :)

  Minty: Joo mä otan myös tällasia välipalkitsimisia. :D Sitten KUN pääsen kouluun niin sitten räjähtää varmaan tili. :D

  Mikaela: Joo o den va nästan intressant!! :D ja har läst den den där 100, vår ekonomi o sen hälften av märkesboken. :)

  VastaaPoista
 8. Toi Michael Korsin laukku on niin ihana :D.

  VastaaPoista
 9. I'm Lacking: Äläpä muuta, olin jo toivonu, että ostaisin sen ens kuussa, mutta kesäkuussa tulee seuraavan kerran Stockalle myyntiin. :(

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -