Sisustusvimma

Mulle on iskeny iso halu sisustaa taas täällä kotona. Huonekalut alkaa olee paikoillaan, mitä nyt uusi keittiönpöytä ja -tuolit pitäisi hankkia. Ja mitä muuta? Eteisen lipasto ja seinä pitäisi maalata ja vaikka mitä muuta, mutta tässä postauksessa keskitytään jo melkein valmiiseen olohuoneeseen.

Olen aivan rakastunut tuohon Gantin Big star knit cushion- tyynynpäälliseen ja haluaisin olohuoneen sohvalle nimenomaan noita tummansinisiä kaksi kappaletta. Hintaa näillä päällisillä taitaa olla yli 80e/kpl, auts. Kaveriksi voisin vielä sohvalle laittaa kaksi valkoista H&M Home tyynynpäällistä joilla on hintaa 17,95e/kpl. Ikeasta Ludde-lampaantalja 39,95e ja sohva olisi valmis! Ikeasta myös Mongstad-peili 99e ja Bladet-kukkaruukku 4,95e. Pentikin Pallolampunjalka 59e + Deco varjostin 25e ja Porokynttelikkö 95e.

Tässä vaiheessa olohuone olisi melkein valmis, vielä puuttuisi sohvan yläpuolelta taulu, mutta se on oikeastaan jääny hankkimatta ainoastaan siksi, että en osaa päättää minkälaisen taulun tänne haluaisin. Ikeasta löytyisi muutama ihan kiva, mutta en tiedä haluanko tauluni sieltä ostaa.

Niin ja pelkästään ylläolevassa kollaasissa olevien yhteishinta kipuaisi siihen 520 euroon, joten jos ystävät jolle joskus tuparilahjoja olen ostanut tuntee nyt kipristyksen sydämessään, niin meille voi kans ostaa noita juttuja tuparilahjoiksi tälleen 9kk asumisen jälkeen! :)

5 kommenttia:

 1. Kaikkia ihania, kelpais kyllä meillekin :)

  VastaaPoista
 2. Tiia: Pitää varmaan alkaa pikkuhiljaa ostaa kaikkea vaan niin ei tunnu sit niin kalliilta. :D

  VastaaPoista
 3. Ihan totta, pikkuhiljaa hyvä tulee. itse en osaa päättää mitä seuraavaksi haluaisin, kun haluaa niin paljon kaikkea :D

  VastaaPoista
 4. kannattaa odotella noita pentikin pallolampunjalkoja Stockan hulluille päiville saakka, sillä ainakin viimeisellä kolmella kertaa niitä on tainnut olla ;) ja sinä kun saisit vielä henksualen...

  VastaaPoista
 5. Tiia: Älä muuta sano. :D

  Linday: Joo harmittaa vähän, etten viime syksynä ostanu semmosta! Tänä vuonna pitää pitää silmät auki. ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -