Uusia juttuja

Nyt on mahtava fiilis. Sain vihdoin luettua ton 500 sivuisen taloustiede kirjan ja nyt on siis kaksi kokonaista kirjaa luettuna. Jossain vaiheessa luulin jo ettei toi kirja ikinä lopu, mutta nyt se h*lvetti on vihdoin ohi ja voin lukea ne kaksi jäljellä olevaa kirjaa. Ja sit alkaa taas sama rumba uudestaan. Huh.

Kävin tänään siellä Tapiolassa ja mulla oli ollut sitä paikkaa niin ikävä. Autoton elämä on ihan sukasta.

Käytin H&M:llä loppuun yhden lahjakortin ja ostin nää kolmet korvikset. Oon ihan heikkona noihin sulkiin, mulla taitaa olla niitä viisi paria. Tää setti maksoi 4,95e.

Otin myös kuvia uusista jutuista jotka on jääny esittelemättä:

Henkalta saatu ruusu-Nominationpala.

Se kohtuuhintainen oranssiin taittava huulipuna löytyi. Tää ei oo matta, mutta tärkeintä oli ettei siinä ole pahasti hileitä, vaan kiva kiilto vain. Eli Maxfactorin sävy 18 Orange Shine. Mattapunan metsästys jatkuu vielä.

Joku lukija taisi mulle vinkata sillon kun kuivashampoota etsin niin tätä Four Reasonin Hair Powderia ja nyt oon tätä kokeillu monta kertaa ja ihan hyvää tää on. Ei yllä kuitenkaan mun mielestä Tigin Rockaholicin kanssa samalle tasolle. Tän "tuoksu" on mun mielestä aika kamalaa, mutta muuten kelpotavaraa ja riittoisaa ainakin! :) Hintaa on 10,90e!

Nyt jatkuu salkkareiden tsiigailu ja sen jälkeen pakko saada jotain ruokaa!

4 kommenttia:

 1. Mä oon kattellut noita korviksia H&M:n nettikaupasta. Valkoisetkin olis hienot. :)

  Nyt löytyi kyllä hyvä huulipunan sävy! Katselin Cittarissa sellaista korallin väristä huulikiiltoa...ei sitten kuitenkaan lähtenyt mukaan...

  VastaaPoista
 2. Minna: Itselläkin tullu noita pariin otteeseen katsottua eikä hintakaan oo paha. ;)

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvän värinen tuo huulipuna ja passaa sulle :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -