Consciuous Collection

Tänään vietin taas päiväni kavereiden kanssa kirjastolla. Jotenkin se yhdessä lukeminen sujuu paljon paremmin kuin yksin lukeminen vaikka luettaisiinkin aivan eri asioita, tänäänkin esimerkiksi kauppis, oikis, lääkis ja arkkitehtuuri mutta jotenkin niistä kavereista saa niin älyttömästi lisäenergiaa!

Kirjaston jälkeen lähdin käymään H&M:llä ystävän puolesta katsomassa yhtä mekkoa, koska eihän Turkuun ollut tullut Conscious Collectionin kaikkia mekkoja. Olihan niitä mekkoja pakko sitten sovittaakin, olenpa hyvä ystävä! ;)

Sovitin myös yhtä mekkoa jota en löytäny netistä, mutta en kyllä lämmenny! Jotenkin oon asennoitunu kirkkaisiin väreihin tälle keväälle/kesälle, että nuo hempeet vaatteet on minusta ihan tylsiä! No säästyypä rahaa ku ei "tarvi" mitään ostaa. ;)

H&M:ltä jatkoin kuntosalille jossa vedin 15min juoksua + kaksi jumppaa joten mä en ees halua vielä miettiä miltä mun vatsalihakset ja jalat ja kädet ja kaikki tuntuu huomenna!

Olin myös odottanu iltaa telkkarin edessä salkkareita katsoessa mutta meillä näkyy vain jääkiekkoa kun on Hifkin peli. Kiroan sen päivän ku hankittiin Nelonen Pro!

Viikonloppu meneekin sitten töissä ja yksin kotona, koska Henkka lähtee huomenna aamulla Ouluun. Joten kaikki oululaiset lukijat hoi, pitäkää sitä silmällä! Jos näätte sitä baarissa niin käskekää kotiin nukkumaan! ;)

2 kommenttia:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -