Fredagsvideo på svenska!

Det fanns några läsare som bad mig att göra ett videoinlägg på svenska så jag tänkte göra det nu och samtidigt skriva ett helt inlägg på svenska! Skriver nog allt på finska också ner i det här samma inlägget så ingen panik ni som inte förstår svenska så bra!


Untitled from Lotta W on Vimeo.

Som sagt på videon så ska jag nu fara till posten och hämta ut ett paket och efter det träffa en kompis före jobbet! Det var ganska konstigt att göra ett videoklipp på svenska och jag undrar hur jag kunde säga att EN videoinlägg och MIN bloggnamn, Lotta det heter ETT videoinlägg och MITT bloggnamn. Haha, lite spänd var jag alltså! Ja och jeansERNA? Man kan bara skratta till sig själv. Ja och suddig blev bilden också men jag hade inte bara tid att börja filma på nytt!

Nu vill jag också veta att finns det påriktigt nån svenskspråkig som läser min blogg?

Eli sama suomeksi:

Muutama lukija oli toivonu, että tekisin videopostauksen ruotsiksi ja päätin sen nyt toteuttaa! Videolla kerron lähinnä siitä mitä oon tänään tekemässä, eli oon hakemassa postista nyt kohta yhtä pakettia joka oli blogin kautta tullut joten ihan jännä nähdä mitä sieltä kuoriutuu. Sen jälkeen nään vielä ennen töitä yhtä kaveria joka on Oulusta käymässä ja sit loppuillaksi töihin! Lauantaina on taas ihana 9h vuoro töissä mutta sunnuntaina oon sitten vapaa ja ollaan suunniteltu Emman kanssa Ikea-reissua! :) Videosta tuli ihan suttuinen, mutta en ehtinyt enää uutta videota kuvata joten saa tämän kerran kelvata! Oli muuten vaikeaa kirjottaa ruotsiksi tähän, koska kirjoitin aluksi automaattisesti kaiken samalla puhekielellä miten ystävieni kanssa puhun mutta sitten huomasin, että enhän mä tätä näin epäselvänä voi julkaista! Haha!

21 kommenttia:

 1. haha jaaaaaaaaag såklart, alltså den svenskspråkiga hahaa :DD

  VastaaPoista
 2. Joo, de va kiva att läsa/titta på svenska! Mitt modersmål är o. svenska.
  Mutta luen mielelläni suomeks!
  :D

  VastaaPoista
 3. Evis: Nä men dig vet ja ju gulle! ;)

  Anonyymi: Haha men va roligt att höra att de finns nån som också e svenskspråkig. :D

  VastaaPoista
 4. En ymmärrä, en puhu ruotsia. Kiinnostais tietää, kun ruotsinsuomalainen olet, ajatteletko suomeksi vai ruotsiksi? toivottavasti älysit mitä tarkotin (:

  VastaaPoista
 5. hannA: En ole yhtään ruotsinsuomalainen. Ruotsinsuomalainen on suomalainen joka asuu Ruotsissa kai. :D Mutta siis ajattelen yleensä sillä kielellä mitä sillä hetkellä käytän. Jos oon ihan yksin niin yleensä ajattelen ruotsiksi, mutta sekin vaihtelee!

  VastaaPoista
 6. Här finns en till! :) Älskar din blogg! och det är roligt att följa med din urvalsprovläsandet när man själv också försöker anstränga sig att fotsätta plugga! :D

  -katti-

  VastaaPoista
 7. katti: Tack! Va roligt att höra! :)

  VastaaPoista
 8. Emma /din gamla klasskompis16. huhtikuuta 2011 klo 0.36

  Jag läser din blogg å ja e ju helt svenskspråkig ;)

  VastaaPoista
 9. Emma: Ju de visste ja ju att människor som jag vet läser den här. :D Kiva att du orkar läsa!

  VastaaPoista
 10. mahtavaa, ymmärsin sekä tekstistä ja puheesta kaiken jee :) tää oli hauska postaus vaikka en tosiaan suomenruotsalaista oo lähelläkään, aina vaan tykänny älyttömästi ruotsin kielestä!

  VastaaPoista
 11. Johanna: Kiva, että ymmärsit ja tykkäsit! :)

  VastaaPoista
 12. Puhut ihanan selkeää ruotsia, ymmärsin kaiken hyvin tämmöisenä sisäsuomalaisena hiukan laiskanlaisena ruotsin opiskelijana ;)

  VastaaPoista
 13. S: Joo tämmönen muumiruotsi on kyllä helppo ymmärtää. :D

  VastaaPoista
 14. Hei ihanaa!

  Oli piristävää lukea postaus ruotsiksi! Olen aina ollut kiinnostunut suomenruotsalaisuudesta, sillä Pohjois-Karjalaisena en kohtaa päivittäin äidinkielenään ruotsia puhuvia suomalaisia. (: Olisikin kivaa, jos voisit kirjoittaa pidemmän postauksen suomenruotsalaisuudesta. Olen niin kateellinen tuosta "lahjasta", eli siitä, että kaksi kotimaista luonnistuu noin hyvin. Olen lukenut blogiasi jo jonkun aikaa ja pidän siitä kovasti! (:

  - Pohjois-Karjalan typy

  VastaaPoista
 15. Anonyymi: Hmm musta tuntuu kamalan hankalalta kirjottaa siitä, koska mulle se on niin luonnollinen asia. :D Tai siis vähän samalta tuntuu kun kirjottaisin kouluesseen aiheesta "olen suomalainen" :D Tai ymmärrätkö mitä tarkoitan haha! Mutta jos kysyttävää jostaki asiasta on niin vastaan mielelläni ja ehkä joskus jopa kirjotan postauksen siitä jos saan jonku inspiksen! ;) Voi kiitos ja kivaa kevään jatkoa sulle! :)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi: No mitä muutakaan? :D

  VastaaPoista
 17. Här finns en finlandssvensk från Karleby som läser din blogg! :) Iofs använder jag svenska jättelite, borde kanske göra det oftare...märker att man glömmer ord ganska snabbt och pratar finska och svenska sekaisin :D

  VastaaPoista
 18. lindam: Hur använder du int i Kokkola svenska? :D Joo ja blandar hela tiden svenska o finska o alla skrattar ti mig. :(

  VastaaPoista
 19. Jag umgås mest med finska personer, så därför... pratar svenska bara med mamma, typ :D Vi pratar svenska med alla svenska kaverina oxå :P Fast på jobbet får man prata svenska ibland, jee :D

  VastaaPoista
 20. lindam: försök hålla svenskan kvar ändå då. ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -