Give the girl the right shoes and she can conquer the world!

Uskomatonta miten paljon energiaa tosta auringosta oikein saa! Tuntuu, että hymyilen koko ajan! Erityisesti myös balleriinojen, nahkatakin ja aurinkolasejen käyttö saa hymyilemään kuin Naantalin aurinko!


//Tekonahkatakki Seppälä, huivi Pieces, neule ja farkut H&M, kello Michael Kors, kengät Tory Burch ja laukku Marc by Marc Jacobs. Valkoinen läntti jalassa ei ole rakkula vaan sukkahousut on mennyt ryttyyn haha!

Tein muutaman ostoksen tänään töissä ja pari niistä oli nämä Freemanin uudet kasvonaamiot:

Varsinkin tuo suklaa&mansikka tuoksuu siltä, että varmaan syön sen kohta! Mä lähden nyt kokeileen noita joten ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille! :)

6 kommenttia:

  1. Minna: Kiitos, ikilemppareita on! ;)

    VastaaPoista
  2. Moikka Lotta! Olisin tiedustellu mitenkään postaukseen liittymättä,tiedätkö että löytyyköhän Stockmannilta vielä tuota Michael Korsin ruskeaa hamilton laukkua? :) Asun itse niin kaukana kaikista stockmanneista valitettavasti..En löytäny mitään eurooppalaista nettisivuakaan, mistä tuota laukkua voisi tilata. Tuo on nimittäin mun kauan metsästämän ruskean laukun täydellinen versio! :)

    VastaaPoista
  3. Anne: Moikka! Kyllä niitä konjakin värisiä (siis saman värisiä kun toi mun pienempi Hamilton on) oli vielä viime viikolla kun kävin katsomassa! :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -