Most wanted

Mä oon tämän päivän työpäivästä niin puhki, että mietin ihan tosissani tossa ennen yhdeksää, että menisinkö nukkumaan. Nyt kello on "jo" puoli yksitoista joten nyt kehtaa jo mennä nukkumaan. Mulla piti olla huomenna vapaapäivä mutta se muuttuikin taas yhdeksi työpäiväksi. Mutta en valita, tuplapalkka kelpaa aina!

Keräsin kollaasin äsken asioista mistä tällä hetkellä unelmoin eniten:

Aurinkolasit Ray-Ban, balleriinat Lanvin ja H&M, huivit H&M ja Yves Saint Laurent, Shortsit ja paita Topshop ja laukku Furla.

Uudet Ray-Banit ois tosi kivat sekä Aviator mallissa että sitten Wayfarereisssa jotka ois tällä kertaa mustat. Oransseja/punaisia juttuja ei tarvi edes perustella koska oon vaan niin syvästi rakastunu niihin tällä hetkellä. Vanhat valkoiset balleriinat vetelee viimeisiään joten uudet ja äkkiä kiitos ja sitten noi silkkihuivit: ihanan kesäisiä!

Mä meen tosiaan nyt nukkumaan mutta yritän saada jonkun postauksen aikaiseksi huomenna töiden jälkeen! :) Hyvää yötä!

5 kommenttia:

 1. Mä haluaisin niin paljon wayfarerit! Mikäli ne vaan istuu mun naamalle niin kyllä hankin ne tänä kesänä!

  Toi laukku on ihanan värinen!:)

  VastaaPoista
 2. Minna: Niin on! :) Mäki haluisin, ööö viidennet wayfarerit. :D On tullu vähän eri väreissä hamstrattua noita reiskoja!

  VastaaPoista
 3. Mää haluun tuon hm:n huivin joka värissä :D

  VastaaPoista
 4. Tiia: Eikö! :)

  AnsQ: Joo mä kans! :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -