Alelöytöjä

Sain eilen töissä tietää, että olin saanu asiakaspalvelumittauksessa korkeimmat pisteet mitä voi saada joten sen kunniaksi päätin, että nyt jos koskaan on aika taas palkita itsensä hyvin tehdystä työstä!

Kierreltiin Henkan kanssa jo eilen eri kauppakeskuksien kauppoja mutta ei löytyny mitään niistä asioista joita hain. No tänään töiden jälkeen kävin vielä keskustassa kiertelemässä ja löytyi jopa kolme asiaa listalta!

Kauluspaita Mangosta.
Nude clutch Mangosta myöskin. Tää nyt ei ollu ihan saman värinen kun nuo korkkarit mutta tarpeeksi lähellä kuitenkin. Eikä myöskään täyttänyt mun aitonahka-vaatimusta, mutta jostain kriteeristä piti luopua kun ei näyttäny löytyvän.
Musta jumpsuit H&M:ltä. Tän saa myös helposti olkaimettomaksi, joten tykkään!

Nyt vain odotellaan vielä Zaran alennuksia, onko kenelläkään tietoa millon ne alkaa muuten? Melkein kaikkialla muualla on jo alkanu!


7 kommenttia:

 1. eikös ne zarassa ala heinäkuun 1. pv? tai muistaakseni jostain niin luin :o aika myöhään jos toi on totta!

  VastaaPoista
 2. Hih, tutun näköinen clutch :D Poistin itse samaisen eilen! Mrs V:n blogista olin lukevinani että Zarassa alkaisi vasta 1.7, voiko olla näin myöhään?!

  VastaaPoista
 3. Mitä töitä teet? Tai millä alalla oot jos et työpaikkaa haluu kertoo :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: No älä muuta! :D

  Minty: Hihi kiva clutch eikä ollu hinnalla pilattu. :D Joo luin kans sieltä sen, mutta toivon salaa mielessä, että ne alkais Suomessa jo sunnuntaina ja oon tosi pettyny jos pitää odottaa vielä viikko! :D

  emmma: Oon kaupanalalla. :) Myyjä siis.

  VastaaPoista
 5. Ootkin just sellaisen herttaisen oloinen joka sopii täydellisesti sinne kassatiskin taakse hymyilemään ja asiakaspalvelemaan. :)

  VastaaPoista
 6. Turussa ainakin alkaa jo huomenna !:)

  VastaaPoista
 7. Laura: Hihi kiitti, sä kans! Oon nimittäin joskus ollu sun kassalla. :D

  Anonyymi! Joo musta tuntuu et täälläki alkaa joten sinne suuntaan tänään! ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -