Zaran ale

Eilen ihmettelin, että millon ne Zaran alennusmyynnit oikein alkavat ja no, nehän alkoivat TÄNÄÄN!

Violetti silkkipusero, jonka voisin ostaa kaikissa väreissä. Tää on täydellinen. 29,90e
Oranssi silkkitoppi 19,90e.
Pinkki kynähame 22,95e. Tätä sovittelin jo normaalihintaisena, mutta kokoa ei löytyny sillon joten olin hyvinkin iloinen tämän löytäessäni!

Löytyi muutama värikäs vaate, kuten olin suunnitellutkin, mutta vielä pitäisi joku päivä katsomassa ihan perusperusvaatteita! Tykkään paljon noista laadukkaista materiaaleista ja saman tyylisiä vaatteita pitäisi ostaa myös vähän neutraalimassa värissä.

Vähän olin kuitenkin pettynyt siitä, että olin Zarassa tänään kello 10.45 eli 45min avauksen jälkeen ja suurin osa ko'oista mitä oli jäljellä oli L ja XL. Ehkä kaikki minun kokoiset vaatteet oli vaan sitten sovituksessa, toivotaan näin!

9 kommenttia:

 1. Ei peeveli. Tukholman Zarassa ei varmana ole enää ensi viikolla mitään. Ainakaan pienempiä kokoja :-( MÖÖ. Zara on yksi niistä kaupoista joista olin kuvitellut shoppailumatkallani jotain löytäväni. Ilmeisesti näin ei kuitenkaan tule käymään. Nyt oon supermasis ! :D

  VastaaPoista
 2. AnsQ: Joo ei tuo pienten kokojen valkoima tuolla ainakaan hirveen hyvältä näyttäny. :/

  VastaaPoista
 3. voii ihania juttuja oot löytäny :)

  VastaaPoista
 4. Derya: Voi kiitos, minustaki! :)

  VastaaPoista
 5. Vitsi mitä kaikkee ihanaa. harmi kun ei Zaraa ole lähimaillakaan että itse pääsis kaivelemaan :/

  VastaaPoista
 6. Eikä! Olin eilen Zarassa, ja jutut oli laitettu pöytään hyvinkin alemaiseen tyyliin, joten mietinkin että alen on pakko alkaa tänään :D Mutta sitten kun luin että ale alkaiskin vasta 1.7. niin en viittinyt raahautua keskustaan asti siltä varalta että uskomukseni oliskin väärä. Ja nyt oon lähdössä maalle ja palaan vasta viikon päästä. Miksen voi koskaan luottaa vaistoon? :D

  VastaaPoista
 7. Tiia: Voi harmi, ei se auta kun kesäreissu Helsinkiin sit vaan. :D

  sara.: Joo mä taas olin onneksi epäluulonen, koska mietin, että ei ne vaan voi alkaa niin myöhään kun 1.7. :D

  VastaaPoista
 8. Tosi nätin värinen toi violetti paita! (:

  VastaaPoista
 9. jasu: Joo mä mietin tosi pitkään, että onko tää mun väri mutta tämän päivän jälkeen oon varma et on. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -