110711

paita Zara, shortsit Dr. Denimin farkuista leikatut, kengät Tory Burch, laukku MbyMJ, kello Michael Kors ja aurinkolasit Ray-Ban.
Tänään mulla on ollu vapaapäivä ja oon käyny keskustassa ostamatta kuitenkaan mitään. Säästökuuri on meneillään nyt kun muuttoon on enää vajaa kolme viikkoa ja pitäisi ostaa ainakin yksi vaatekaappi!

Oon saanu muutamia vaatelaatikoita jo pakattua samalla kun katson onko mitään kirpparille laitettavaa vielä ja huomenna siis vien vaatteet Lauttasaaren Oranssitorille joten menkäähän ostamaan kaikki pois! :>

Ihanaa alkuviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Noi shortsit on aivan ihanat :) Ja toi zaran paita ♥

  VastaaPoista
 2. Mulla on tuo Zaran ihana paita oranssina, mutten oo osannut yhdistää sitä toistaseksi mihinkään! Se on hurmaava, mutta arastelen ehkä sen superkirkasta väriä :-) Ja himpula, kun mistään ei löydy mustia farkkushortseja! Eikä omassa kaapissa ole leikattavaksi uhrattavia.

  VastaaPoista
 3. Elina: Voi mua niin harmittaa ettei tosta ollu eri väreinä kokoja enää! Mä sain inspiksen yks yö ja leikkelin nuo farkut ku ne levensi mun jalkoja hulluna ja shortseina niistä tuli täydelliset! :>

  VastaaPoista
 4. Mullakin pitäis olla jossain kuluneet Cheap mondayn pillifarkut, joista vois leikata lahkeet veke mutta en löydä niitä mistään! :--D Perus mun tuuria. Sillon kun ostin omani niin värejä+kokoja oli tosi hyvin jäljellä, siks harmittaakin etten tajunnut ostaa kyseistä paitaa myös nudena!

  VastaaPoista
 5. Elina: Ai onko niitä ollu nudejaki?! Voi ei. :D Mäki haluun!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -