Vaatekaapin kätköistä

Muuttamisessa ja tavaroiden pakkaamisessa on puolensa: saattaa nimittäin löytyä vaatteita joita katsoo pitkästä aikaa ihan uusin silmin.

 Tämän mekon ostin muistaakseni vuonna 2006 kun olin nähnyt sen äitini Me naiset -lehdessä, rakastunut, miettinyt mihin hienoon juhlaan tämän voisin ostaa, harmitellut kovaa hintaa, mennyt kuitenkin Serpentiiniin katsomaan olisiko tätä mekkoa ja siellähän se viimeinen kappale odotti minua! Eikä siinä vielä mitään, mekko oli alennuksessa puoleen hintaan, joten muistaakseni alkuperäisen hinnan sijaan n. 100-150e tuntui paljon inhimillisemmältä!

Ostin tämän äitini väitöstilaisuuteen ja myös 16v-synttäreillä käytin tätä ja sen vuoksi tästä onkin tippunut monta paljettia pois, nyyh.

Olen yleensä aika turhamainen sen suhteen, etten tykkää käyttää samaa juhlamekkoa montaa kertaa, mutta, koska tämä on edelleen kaunein mekko minkä olen koskaan omistanut en ole raaskinut myydä tätä eteenpäin. Hyvä näin, koska nyt kun kaivoin tämän esille muistin taas miten ihana tämä onkaan ja nyt mulla taitaa olla mekko syksylle ystävien häihin!

2 kommenttia:

  1. Itse olen vähän samanlainen, tai ainakaan mitään ihan halpismekkoja ei haluais käyttää kovin moneen kertaan, mutta kyllä nyt hienompia ja kalliimpia mekkoja saa käyttää :) Tosi nätti tuo :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -