Asu kollaasissa

Mä olin tänään koko päivän töissä ja sen jälkeen kävin äitin ja iskän kanssa Thaimaalaisessa ravintolassa syömässä. Kamera multa jäi kokonaan, joten kuviakaan ei luonnollisesti ole. Musta on muuten tullut kamalan laiska kantamaan kameraa mukana, hyi minua. Ehkä helpottaisi tietää mikä teitä lukijoita kiinnostaisi nähdä, eli minkälaisia kuvia.

Tykkäsin kuitenkin tän päivän simppelistä asusta vaikka asukuvia ei ole joten tein siitä kollaasin polyvorella:

Auttakaa mua nyt siis ja kertokaa: minkälaisia juttuja te tänne toivoisitte? :)

7 kommenttia:

 1. Tee sellanen päivä Lotan kanssa - postaus ja videoitaa :>

  VastaaPoista
 2. AnsQ: Oon yrittäny ihan sairaan monesti, se vaan unohtuu tunnin sen jälkeen et oon heränny. :D

  VastaaPoista
 3. ota kuvia sun lempparipaikoista stadissaa :--)

  VastaaPoista
 4. Todella kiva kollaasi.

  Noi päivä bloggaajan kanssa on todellakin vaikeita :D. Yhtäkkiä vaan aina unohtuu että niin pitäis kuviakin ottaa :D. Itse kyllä tein tommosen joskus. Joskus muistan vaan, että kuvasin aamupalan ja sit ois varmaan pitänyt ottaa valokuva kun hyppäsin Jyväskylässä pois bussista, mutta enhän mä koskaan muistanut :D.

  VastaaPoista
 5. Mira: Toi vois onnistua. :)

  I'm Lacking: Kiitos! Noniimpä! :D

  VastaaPoista
 6. Laita vaikka jotain sun lempparibändistä, kirjoista, leffoista,sarjoista....ja videoita! Niin ja sä teit silloin vähän aikaa sitten postauksen teidän asunnosta, siitä tykkäsin!:D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: No lempparibändejä ei oikeastaan ole, hyviä biisejä vaan joten vaikea, kirjoja en oikein lue mutta noi muut onnistuu varmaan. :D Niin ja asuntopostausta on varmasti tulossa kunhan ollaan muutettu ja saadaan uusi koti siihen kuntoon, että kehtaa esitellä! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -