Sadepäivä

Kävin tänään todella pitkästä aikaa Kelalla ja muistin miksi en sinne mene enää koskaan. Jonotettuani melkein tunnin vuoroani työntekijä selittää nopeasti asiat ja kun kysyn tarkempia juttuja niin hän toteaa, että tänään ei enää ehdi niistä asioista puhua kun on ihmisiä jonossakin vielä ja, että tule uudestaan joku aamupäivä tai sitten etsi netistä. Mitä? Oonha mäki odottanu omaa vuoroani. Hmmph!

Neule ja t-paita Eny/Stockmann, farkut Levi's. laukku DKNY ja kengät Bianco.


Oikeasti mulla oli koko päivän kumpparit jalassa, mutta koska ostin tänään Biancon alesta uudet kiilakorkokengät halusin esitellä ne.

-70% jälkeen maksettavaa jäi noin 23 euroa, ei paha. Täytyy muuten myöntää, että olen ostanut toisetkin ihanat kengät tässä viime päivinä, mutta koska niiden viimeinen tarkka olinpaikka on tällä hetkellä Hollannissa niin niiden esittelyyn menee pari päivää varmasti vielä! :)

9 kommenttia:

 1. Odotan innolla niiden toisten uusien kenkien näkemistä. Mutta niin. Millon viet niitä vaatteita sinne Oranssiin? :D

  VastaaPoista
 2. AnsQ: Vein tänään yhden aikaan lisää, tiistaista asti ollu pöytä ja sunnuntaina siivoonki pöydän pois. :)

  VastaaPoista
 3. On muuten makeet kengät! :3 Oon itekin nuuhkinu noita Biancon -70%-kenkiä, mutta oon jo ostellu niin paljon kaikennäköstä, että nyt pitää lopettaa :D
  Hirmu kiva blogi sulla muuten ja kivoja vaatteita! :)

  VastaaPoista
 4. Täytyi tulla kehumaan uutta hiusväriäs jo toistamiseen. Upee! :-)

  VastaaPoista
 5. Ihana laukku ja kengät.

  Olipa tökeröä, ymmärrän että on jonoa mutta olit itsekin jonottanut. Ja luulen, että samalla tavalla siellä olis sitä jonoa vaikka menisit seuraavan kerran aamupäivällä. Muistan, kun eräs nettituttu meni joskus kans Kelalle kysymään neuvoa, oli vain tylysti sanottu, että mee kattomaan netistä eikä oltu palveltu.

  VastaaPoista
 6. Essi: Kiitoskiitos! :)

  I'm Lacking: Kiitos! :) Noniin, mun mielestä sillon ku tullaan sinne kysymään apua niin on aika selvää, että netistä on jo yritetty katsoa. :D

  VastaaPoista
 7. neuletakkisi on Inwearin eikä E'NY:n :) Minulla samanlainen ja Hulluilta Päiviltä hankittu.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Hyvinkin mahdollista. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -