Kuuluu kaikkea hyvää

Oon ollu hyvin laiskalla tuulella viimeaikoina tämän blogin suhteen. Suurin syy on tuo muutto, joka vie aika paljon voimia. Huomenna olisi tarkoitus jo asua uudessa kodissa. Huh tulee olemaan raskas päivä kun huomenna mun vanhempien avustuksella siirretään kaikki isommat huonekalut heidän isommalla autolla ja peräkärryllä tonne uuteen asuntoon.

 Oli aikamoinen homma kun käytiin eilen illalla Ikeassa ja mun oli pakko saada uusi vaatekaappi ja mä olin päättäny, että nyt se ostetaan ja saadaan mahtumaan autoon. No mun oma auto on hyvin pieni joten poikaystävä oli jo antamassa periksi ja menossa Ikean kotiinkuljetuspalveluun, mutta mä sinnikkäästi tungin niitä kaapin levyjä autoon vaikka joudin itse istumaan sitten kaadettujen takapenkkejen päällä melkein kaapin päällä. Turvallista se ei ehkä ollut, mutta selvittiin Espoosta Lauttasaareen ja sen jälkeen oli kieltämättä aika voittajafiilis.

Kuvissa näkyy tämän päivän kampausta, tosta on tullu yks luottokampaus. Niin älyttömän helppo ja yksinkertainen! Uusi Mavalan kynsilakka säyvssä 170 Touch of Provence mikä haukuttiin työkaverin kanssa ihan lyttyyn kun niitä tuli, mutta nyt rakastuin siihen jotenkin. Niin ja kaikki mun tavarat on tällä hetkellä aikalailla laatikoissa, hyvin kodikasta.

Tohon biisiin oon tällä hetkellä tykästyny ja oonki tänään kuunnellu sitä nonstop pakatessa noin 3 tuntia. Jatkan pakkaamista ja illalla aattelin, että voisin laittaa vähän videota tai kuvia meidän uudesta kämpästä, vaikka se onkin melkein tyhjä. Miltä kuulostaa?

7 kommenttia:

 1. Juu, mua ainakin kiinnostaa nähdä teidän kämppä :> Kuviakuvia tai video, ihan miten päin vaan!

  VastaaPoista
 2. AnsQ: Unohdin tietysti kameran tänään kotiin, mutta huomenna ehkä. : D

  VastaaPoista
 3. Miten kauas nykyisestä kodista muutatte ? Meinaan miten poikaystävä reagoinu muuttoon:o Hankaloittuuko hänen elämänsä muuton takia hirveästi ? Tjemppiä koulun alkuun !:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Ompa kyllä todella outo kysymys. :D Noin kilometri tohon uuteen asuntoon on tästä vanhasta ja lähemmäs keskustaa mennään. Eli ei hänen elämänsä hankaloidu ollenkaan ja muuttoon reagoinu ihan samalla tavalla kuin minäkin: Nyt etitään uusi kämppä ja muutetaan. :D Niin tai siis luulitko, että Porvooseen muutetaan? Me asutaan siis tällä hetkellä Helsingin Lauttasaaressa ja muutetaan vaan toiselle puolelle Lauttasaarta. :)

  VastaaPoista
 5. Juu nyt on tainut käydä niin että olen ymmärtänyt väärin ! Luulin teidän muuttavanne Porvoosen, eiks sun koulu siel ala ? Voi höppänä minä:D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Koulu ois Porvoossa kyllä, mutta en ottanu sitä paikkaa vastaan vielä tälle lukuvuodelle vaan odotan vielä, että jos pääsisin varasijalta Helsinkiin ja jos en pääse niin toinen välivuosi on tulossa. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -