Väsynyt muuttaja

Terveisiä vaan uudesta kodista! Olin ajatellut ottavani kuvia teille täältä, mutta mun kaikki tavarat on jossain laatikoissa joten se, että mistä kamera tai kameran siirtopiuha löytyy on mysteeri. Koko päivä on mennyt tavaroita kantaessa ja mitään ei olla vielä purettu. Huomenna jatkuu siis ja muutama huonekalu on vielä vanhassa asunnossa. Äsken tarjosin perheelle kiitokseksi muuttoavusta pihvit ravintolassa ja nyt oonki niin väsyny, että nukkumaan vois mennä vaikka heti. :D

6 kommenttia:

 1. Sama täällä :) Vaikka en oo mitään erityistä tänään tehnykkään niin tuntuu että heti kun menee sänkyyn niin simahtaa !

  VastaaPoista
 2. Joo voi hyvinki olla :) SItte ko yöllä herää joskus 3-4 aikaan ni saa pyöriä sängyssä ku on niin kuuma.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: En muuttanu ku poikaystävän kanssa. :)

  Peppi: Totta. :)

  VastaaPoista
 4. Heis! Pakko kysyä, että ootko huomannut MK:n hamiltonin edessä olevan lukon kohdalla kulumista? Tai siis onko sulla se lukko ja sen lenkki kuluttanut toistensa pintaa vähän? En osaa selittää mutta toivottavasti ymmärrät :-D Ite nimittäin huomasin, että oman laukkuni metallit on hangannut toisiaan vähän ja pinta on vähän murentunut, mutta eihän se käyttöä haittaa :-) Tiedustelen vaan, että onkohan toi ihan normia vai onko mun kohdalla vaan joku monday-kappale (tosin superihana sellainen!).

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -