Muutamia hankintoja

Olen muutaman viikon ajan etsinyt itselleni muutamaa asiaa: naisellisia syyskenkiä ilman korkoa, nahkatakkia ja nahkakäsineitä.

No syyskengät tuntuu olevan kaikki jossain ihan muualla kuin Helsingissä tai Suomessa. Kaikissa on joku vika. Yleisin vika saappaissa on tällä hetkellä se, että kaikki on jotenkin niin miehisiä ja näyttää joltain metsurin kengiltä. Okei on sellasetkin joskus ihan kivat, mutta tällä hetkellä etsin saappaita jotka sopisivat myös trenssin kanssa käytettäviksi. Toinen ongelma on se, että melkein kaikista kengistä puuttuu se jokin juju. Perustylsiä löyty kyllä vaikka millä mitalla, mutta en halua mitään sellasia "markettisaappaita", if you know what I mean. Niin ja mieluiten saappaat saisivat olla aitoa laadukasta nahkaa.

No nahkatakki nyt ei ole niin akuutti ongelma kuin nuo kengät, mutta pointti on se, että rakastan nykyisen takkini mallia, mutta se on tekonahkaa. Haluaisin jonkun pehmeää nahkaa olevan joka kestäisi pitkään. Ruskea väri olisi ihana, mutta musta kävisi myös. Olen itseasiassa löytäny jo yhden täydellisen  mustan jonka bongasin erään asiakkaan päältä ja kysyin mistä se on. Kävin tänään sovittamassa sitä, mutta taidan odottaa ensi kuuhun kun saisin sen halvemmalla. Jos niitä siis enää sillon on.

 Global, Stockmann.
 Global, Stockmann.
 Global, Stockmann.
Dior 5 Couleurs Designer 018 Soft pink design.

No nahkakäsineitä löysin kuten huomaatte. Olisin voinut ostaa vielä samanmalliset ku nuo mustat mutta punaisena, mutta juuri kun olin töissä tauolla näitä ostamassa niin ystäväni yllätti minut ja kysyin sitten, että onko ihan hullua ostaa kolmet nahkakäsineet samaan aikaan ja hänen mielestä oli, joten käsineet jäi sinne. Ne oli kyllä ihanat. Noi ruskeet sopii sitten täydellisesti Bayswaterini kanssa yhteen kun sen käsiini saan! ;)

Olen ollut todella tyytyväinen Chanelin luomiväripalettiini, mutta kun olen kokeillut äitini Diorpalettia niin olen huomannut, että pigmentti on hiukan parempi. Väri pysyy pidempään nättinä luomilla. Pitkään olen miettinyt, että ostan siis tällaisen mutta odotin vaan parempaa hintaa. Nyt sitten Sellon Sembalot-päivillä tän sai halvemmalla joten lähti mukaan!

Nyt jatkan niiden nahkasaappaiden etsimistä, joten jos joku osaa vinkata tuntomerkkejä vastaavista kengistä niin nyt saa sanoa!

6 kommenttia:

 1. Minä löysin pari talvea sitten vagabondilta sirot, matalat, pyöreäkärkiset nahkasaappaat, nyt kaipailisinkin vielä toisia puoleenpohkeeseen olevia! Nahkahanskat olisivat kyllä aika ajankohtainen ostos minullekkin :)

  http://todellajossain.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Tanja: Vagabondikin on katsottu läpi. :S Niin ja yksi tärkeä kriteeri on myös se, että pohja ei saa olla tasainen vaan siinä pitää olla tällanen "korko" http://www.michaelkors.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod13230001&parentId=cat18501&masterId=cat121&index=0&cmCat=cat000000cat121cat18501&isEditorial=false Huhuh olempan vaativa nykyään. :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja pikku ostoksiahan ne nuokin, vaikka kenkiä ei vielä löytynytkään :P

  VastaaPoista
 4. Itse oon kans katsellut jo kauan noita ensimmäisiä nahkahanskoja ja kyllä ne pitäis joku päivä käydä hakemassa! :)
  Kivat ruskat nahkasaappaat pitäis myös löytää jostain ja ainahan sitä keksii vaikka mitä!

  VastaaPoista
 5. Jenna: Niinhän se on, että loppujen lopuksi lista on loputon. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -