This is what I am looking for

Eilen puhuin jo niistä saappaista jonkun verran, mutta ajattelin vielä tarkentaa mitä haen. Yllättävää, että täydellisiä saappaita löytyy Tommy Hilfigerin lisäksi suosikkimerkeiltäni Michael Korsilta ja Tory Burchilta?

Ongelmahan tässä on tietysti se, että en haluaisi ostaa kenkiä sovittamatta enkä tilata jenkeistä, koska olisi niin vaikeaa palauttaa kengät jos eivät sopisikaan. Tämän näköisistä kengistä saa siis antaa näköhavaintoja!

9 kommenttia:

 1. Ei, Lotta ei!! Menitkin näyttmään nuo MK:n saappaat, arvaa kuka sai juuri niistä fiksaation! Itselläni on ollut jo viime talvesta asti hakusessa konjakin väriset tuon malliset saappaat, tahtoooo! :D Vielä kun ne löytäisi tosiaan jostain muualta kuin MK:n omasta nettikaupasta..

  VastaaPoista
 2. Jonna: Noniin! Miksiköhän niitä ei oo ees stockalla. Tää on huutava vääryyyys!

  VastaaPoista
 3. Ihanat noi viimiset Hilfigerin viimiset saappaat - haluan! :)

  VastaaPoista
 4. Korsin saappaita myydään täällä Tampereella :---) Ystäväni äiti osti juurikin ja ovat ihan mielettömän upeat - tahtoo myös!

  Vastaavanlaisia ratsastussaappaan mallisia löytyy mm. Biancosta :-) Itse on tullut soviteltua, mutta juuri ostin korolliset niin matalat saappaat saavat vielä hieman odottaa.

  VastaaPoista
 5. Älä muuta sano! :( Niin ja Hilfigerin saappaitahan saa ainakin tilattua kätevästi Brandosilta, oletko katsonut sieltä? :) Tsekkasin valikoimat myös MK:n varalta, mutta ei sielläkään, ärrimurri!

  VastaaPoista
 6. Apua noi kaikki saappaat on ihania! Oon kanssa katsellut Korseja ja Hilfigirejä sillä silmällä, itse haluisin tummanruskeat saappaat löytää :)

  VastaaPoista
 7. Jenna: Ne on ihanat, mutta tökkii vähän tuo kaks värisyys. :D

  Elina: Eikä! Missä kaupassa? :D Biancon saappaat ei oo ollu mun mieleen oikein. :S

  Jonna: Kiitti vinkistä! Mutta tykkään noista MK:n bootseista sen verran enemmän, etten taida kelpuuttaa edes noita hilfigereitä. :D

  Anne: Tummanruskeat ois kyllä tosi kätevät! :)

  VastaaPoista
 8. Super ihanassa Cotton-liikkeessä! :-) Oman Hamiltonin olen sieltä käynyt ostamassa, kuten myös MBMJ-rannekoruni :) Suosittelen poikkeamaan, jos Tampereelle päin on asiaa!

  Niistä Biancon saappaista ei kyllä itellekkään oikein mitkää kolahtanu, varsinkin kun on aiemmin ihaillu noita MK:n kenkiä! :)

  VastaaPoista
 9. Elina: Hmm, yksi syy lisää tulla sinne isovanhempia moikkaamaan. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -