301011

Tämän päivän piti olla kokonaan pyhitetty koulutehtäville. No en oo vielä alottanutkaan vaikka pitäisi olla ensi viikon alussa tehtynä yksi palautustehtävä jonka dead-line oli oikeasti jo kaksi viikkoa sitten (oops...),     10 sivun powerpoint-esitelmä, yksi essee ja kaksi enkun palautustehtävää. Mä niin tykkään kaiken jättämisestä viime tinkaan.

No mä oon kuitenkin saanu muita asioita tänään tehtyä, vaikka koulutehtävät onki jääny. Ollaan ajeltu eka keskustaan autolla, koska halusin Zarasta käydä ostamassa yhden mekon, sen jälkeen metsästettiin antennihaaroitina meidän telkkareille. No ei löytyny joten ei kun auto kohti Ruohiksen Verkkokauppaa. Note to self: älä mene poikaystävän kanssa enää ikinä verkkokauppaan. Saatiin kunnon riita aikaseksi jostain antennihaaroittimesta, koska kumpikin oli sitä mieltä, että tietää asiasta paremmin. Poikaystävä tais sanoa, ettei puhu mulle ennen joulua. No sen mykkäkoulu ei kestäny ku pari sekunttia onneks.

Takki Zara, kengät Ellos, laukku Marc by Marc Jacobs.
Oon katsellut Zaralla tätä mekkoa varmaan kuukauden mutta en ole raaskinut ostaa. No viime viikonloppuna baarin lähtiessä huomasin, että hei eihän mulla ihan oikeesti oo mitään kivoja juhlavaatteita. Eikä oikeastaan arkimekkojakaan. No tää mekko tuli heti mieleen.

Kävelin Zaralle ja kysyin heti myyjältä, että onko jossain sellasta pidempi hihaista takkini väristä mekkoa, no etsittiin ja etsittiin mutta ei näkyny. Myyjä kuitenkin lupasi käydä varastossa katsomassa ja sieltä se löytyi! Ei kuulemma ollut ollut vähään aikaa esillä enää. Tätä mä kutsun hyväksi asiakaspalveluksi!
Käytiin vielä ruokakaupassa, koska mun oli pakko saada tehdä joulutorttuja tänään! Nyt ne paistuu tuolla uunissa.

Seuraavaksi noita suuhun siis ja glögiä. Niin ja niiden koulutehtävien tekoon. Oon jo edistyny sen verran, että oon saanu koneelta klikattua Wordin ja Powerpointin auki. ;) Ihanaa sunnuntaita!

12 kommenttia:

 1. mä tykkäilen kovasti tosta zaran mekosta! :)

  VastaaPoista
 2. Milla: Se on ihana! Oikeasti se on kirkkaan sininen, eikä tollanen tumma. :)

  VastaaPoista
 3. Voi että nyt alkoi tekemään mieli glögiä :D

  Täälläkin pitäisi keskittyä koulutehtäviin mutta en ole saanut mitään aikaiseksi.. No on tässä vielä pari tuntia tätä vuorokautta jäljellä :D

  VastaaPoista
 4. Reetta: Yleensä se lopppustressi saa sit ihmeitä aikaa. :D

  VastaaPoista
 5. Tuli tosta mekon syrjään siirtämisestä mieleen, että en käsitä miks Zarassa jatkuvasti vaihdellaan tavaroiden paikkoja oO Joskus tulee semmonen olo, että ne ei oo kahtakaan päivää samalla lailla esillä, ja sit kun haluis jotain ostaa, niin menee hermo kun ei löydä :D Voihan tietysti olla, että se on silkkaa varotoimenpidettä tämmösten mun kaltasten asiakkaiden varalta, jotka vaan käy hypistelemässä ja kuolaamassa kaiken päälle...!

  VastaaPoista
 6. Helens: Joo, juurikin tämän vuoksi meen aina suoraan myyjälle ja hän saa sitten auttaa etsinnöissä. :D

  VastaaPoista
 7. oj du har mycket på g märker jag :D har en bloggutmaning om du hinner göra i ngt skede :)

  VastaaPoista
 8. anna: Jep. :D Har gjort 2/5 av uppgifterna nu, så de blir nog bra haha. :D Ja ta en koll senare, tack! :)

  VastaaPoista
 9. Heei !

  Sust ei oo pitkään aikaan kuulunu mitään! Whats up? :)

  xx

  VastaaPoista
 10. Alexa: Haha ei niin. :D Kiirettä pitää koulun ja töiden suhteen + oon laiska kommentoija. :D Oon lueskellu kyllä! ;)

  VastaaPoista
 11. Hahha perus :D Mussa on kyllä samaa vikaa!

  Ihana laukku, förresten!

  xx

  VastaaPoista
 12. Alexa: Kiitti, se onki yks lemppareista! ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -