Tänd ett ljus för allt du tror på, för den här planeten vi bor på

Tulin hetki sitten töistä ja kerrankin kun pääsin kotiin aikasemmin niin olisin halunnut tehdä jotain. Mutta miksi kukaan ei vastaa puhelimeen sillon ku oon keskustassa. No oon sitten kotona nyt. Ehkä ihan hyvä näin, sillä mä oon ollu aika paljon menossa viime aikoina. Mä oon niin kiireinen yleensä, että en enää osaa oikein rentoutua ja olla yksin kotona. Tuntuu, että koko ajan pitäisi tehdä jotain!

Tältä päivältä ei ole mitään kuvia mutta eiliseltä löytyisi asukuvia! Eilen kävin ostamassa ensimmäisen joululahjan (!!) ja sen jälkeen suuntasin töihin.

Oon ihan älytön jouluihminen. Oon jo muutaman päivän ajan kuunnellu joululauluja, oon juonu glögiä, nyt tuo lahjojen ostaminen jo alkoi ja lisäksi söin tänään töissä luumurahkaa! Tekis mieli leipoo joulutorttuja mutta en jaksa mennä kauppaan ostamaan tarvikkeita. :D Niin ja vielä ei oo ees marraskuu! Mutta hei jos ette oo huomannu niin joulukalenteritki on tullu jo kauppoihin. ;)

Paita ja farkut Zara, kengät Ellos, huivi ja laukku Mulberry.


Ton paidan idea on selkäosassa oleva koko selän mittainen kultainen vetoketju mutta en näemmä saanut sitä oikein ikuistettua kuviin. Mulla on syntyny muuten uusia luottovaatteita: nuo farkut, tuo laukku (ylläri...) ja nuo kengät. Voisin harkita muidenkin vaatteiden käyttämistä, tai sitten voin kohta harkita kaikkien muiden vaatteiden myymistä.

Mutta nyt rauhallinen koti-ilta yksinvietettynä, koska poikaystävä on yöhön asti töissä. Voisin vähän nettishoppailla tänään pitkästä aikaa. Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. TÄYDELLINEN ASU!!

  t. yks vähän kateellinen;)

  VastaaPoista
 2. vitsit sulle sopii hyvin tuo huulipuna! mäkin haluaisin käyttää erivärisiä punia paljon enemmän mutta en jotenkin osaa ja olo tuntuu liian juhlavalta. pitäis kai vaan alkaa harjoittelemaan... :D

  VastaaPoista
 3. Johanna: Kiitos! :) Joo mulla on kans sama ongelma, että aina tuntuu et menikö nyt överiks. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -